Facebook Twitter Email Pinterest

Olli Lahti hyvin valmistautuneena Kouvolaan

12.07.2013 /

Lauantaina ajettava Kouvolan SM-ralli on kauden viides osakilpailu, jonne Olli Lahti starttaa huolellisesti valmistautuneena. Viime viikonloppuna Sastamalassa testirallin ajanut Lahti on ajanut myös yhden testipäivän ja treenannut nuottia kesä-heinäkuun aikana.
"Testikisa lähellä kotimaisemia sujui hyvin. Tuloksena oli oman luokan kakkossija ja yleiskilpailun viides sija. Sastamala-rallissa oli erittäin hienot ja vaativat tiet, joten kisasta oli varmasti hyötyä nyt ajettavaan Kouvolan SM-ralliin", Lahti totesi.

Nokian UA:ta edustava Citroën C2 -kuljettaja on nyt neljän SM-osakilpailun jälkeen pistetaulukossa yhdeksäntenä, kun saldoa pudottaa edellisen osakilpailun keskeytys.

Olli Lahti ja kesäkaudella viereen istunut uusi kartanlukija Jan Lönegren nuotittavat Kouvolan SM-rallin erikoiskokeet perjantaina. Kilpailu käynnistyy lauantaiaamuna klo 9.00 ja maaliin ensimmäisiä kilpailijoita odotetaan klo 17:n jälkeen.

"Minulla ei ole tämän alueen teistä juurikaan kokemusta. Takana on vain yksi ajettu talviralli Kouvolan ympäristöstä. Tehdään perjantaina tarkkaa työtä nuotilla ja sitten hyvällä fiiliksellä kohti kisaa", Olli päätti.
(teksti ja kuva: Jarno Saari)

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 34 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Eerik Pietarinen / 25 pistettä (R5)
3. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 20 pistettä NHD (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 16 pistettä SaarUA (R5)
5. Niclas Grönholm / 13 pistettä ()

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

  Rallin nimi Paikkakunta PVM
  1. Arctic Lapland Rally Rovaniemi     

16.-18.1.

  2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
  3. SM Itäralli
Joensuu 28.-29.2.
  4. SM O.K. Autoralli
Kouvola 12.-13.6.
  5. SM Ralli
Oulu 4.-5.9.
  6. Pohjanmaa SM-Ralli
Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa