Facebook Twitter Email Pinterest

Särkänniemi SM Castrol-rallin keskuksena

24.09.2013 / Särkänniemi SM Castrol-rallin keskuksena

motogee.jpg

MotoGee-laitetta voivat kaikki moottoriurheilusta kiinnostuneet käydä testaamassa Särkänniemessä Tampereen ralliviikonloppuna. Kuva: Särkänniemi

Särkänniemen Elämyspuisto toimii syyskuun viimeisenä viikonloppuna 27.-28.9. SM Castrol-rallin kilpailukeskuksena. Rallissa on yhdeksän erikoiskoetta, jotka ajetaan eri puolilla Pirkanmaata, mutta kilpailun lähtö, huollot, tauko ja maali ovat Särkänniemen Elämyspuistossa.

"Rallitapahtuman kilpailukeskuksen saaminen Särkänniemen alueelle tuo aivan uudenlaisen tapahtuman kaupungin keskustaan ja alueellemme", sanoo Särkänniemen ohjelmista ja tapahtumista vastaava projektipäällikkö Maria Eskelinen.
"Keskustan elävöittäminen erilaisilla tapahtumilla on tärkeää, ja toivotammekin tamperelaiset sankoin joukoin paikalle."

Lauantaina 28.9. järjestetään alueella yleisöpäivä. Rallin lisäksi Elämyspuistossa on lauantaina tarjolla koko perheen ohjelmaa klo 12-17. Huvilaitteista avoinna ovat moottoripyöräilyteemainen MotoGee, Audi Racing ja pienemmille pikku Merirosvolaiva.

Automuseo Mobilia tuo alueelle autoja Rally Hall of Fame -kokoelmasta. Alueella voi tutustua myös poliisimaijaan, ja saada liikenneinfoa Liikenneturvan esittelypisteestä. TUL:n Liikkeelle! -kuntokampanjan tapahtumassa Elämyspuiston päälavalla voi klo 12-15 saada vinkkejä kädenvääntöön, seurata jumppaesityksiä tai kokeilla taitojaan eri Halisko-temppuradalla.

Elämyspuiston alueelle on vapaa pääsy. Kohteisiin ja huvilaitteisiin voi ostaa rallihintaisen 15 euron Talviavaimen (norm. 23 e). Lisätiedot ohjelmasta: www.sarkanniemi.fi

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa