Facebook Twitter Email Pinterest

Jaro Kinnunen odottaa hyvää rallia Mikkelissä

16.02.2017 / Jarno Saari

Ralli SM -kausi käynnistyi Jaro Kinnusen ja Jarospeed-tiimin osalta tammikuussa epäonnisesti, mutta nyt katseet on suunnattu ensi viikonloppuna Mikkelissä ajettavaan sarjan toiseen osakilpailuun.
 
Vaakuna-rallista on odotettavissa varsin mielenkiintoinen jokaisen eri luokan osalta. Jaro Kinnunen kilpailee tutulla Hondallaan SM4-luokassa.
 
- Viime viikonloppuna käytiin kokeilemassa, että kaikki toimii. Testeissä keli oli hyvä ja pätkäkin oikein loistava, joten kuskille tuli hyvä mieli, kertaili Kinnunen fiiliksiään.
 
- Toivottavasti keli olisi vähän pakkasella, eikä pätkät menisi huonoksi, koska lähtönumeromme on niin suuri (64). Harmittava juttu se talven lähtöjärjestys SM-sarjassa, kun 2wd-luokat lähtevät jokaisessa talvikisassa kaikkien nelivetoisten jälkeen. Tunnetusti kaksivetoiset autot syövät vetäviä pyöriä nelivetoisia enemmän, ja se lisää kustannuksia.
 
- Mikkelissä on aina ollut hienot erikoiskokeet ja muutenkin hyvin järjestetty kisa. Viime vuonna en päässyt tätä kisaa ajamaan, mutta muuten olen Mikkelissä ajanut useampaan kertaan ja aina niillä teillä viihtynyt.
 
- Tavoite on lähteä ajamaan hyvää vauhtia ilman paineita. Teknisiä ongelmia ollaan kohdattu aika paljon, mutta toivottavasti ne olisivat nyt vihdoin ja viimein selätetty. Hauskaa lähdetään taas pitämään, Jaro päätti.
 
Kuva: Jarno Saari

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa