Facebook Twitter Email Pinterest

Mika Kosunen

18.02.2003 / Mika Kosunen

Autourheilussa voi tapahtua mitä vain, näin kävi meidänkin kohdallamme. Suunnitelmat muuttuivat vuodenvaihteessa, joten Tunturalli jäi kilpurin ratissa väliin. Huoltoapua ko. rallissa kuitenkin oltiin antamassa. Varsinainen tiimin pääsponsori vuodelle 2003 on vielä haussa eli vapaata mainostilaa on kilpakalustossa reilusti tarjolla!

Tiimin kilpailukauden 2003 aloitus tapahtuu Lapuan SM-rallissa 22.02.2003. Tiimin kilpuri Mitsubishi Lancer Evo IV on ollut tallilla enemmän ja vähemmän purettuna. Menneenä viikonloppuna huoltoporukka on ahkeraan ruuvannut alustan säätöjä suuntaan jos toiseen. Toisin sanoen Mitsua on huudatettu niin nypyissä maalla kuin tasaisella jäälläkin.

Lapuan SM-rallissa ajetaan kuusi erikoiskoetta, joiden yhteispituus on noin 94 kilometriä. Mika Kosunen/Mikko Kinnunen starttaavat reitille numerolla 45. Nähtäväksi jää missä kunnossa tiet meidän lähtönumerolla ovat ja miten se vaikuttaa nastojen/renkaiden kulumiseen. Kilpailu on samalla kuljettajaparin ensimmäinen yhteinen nuottiralli.

-"Kilpailusta lähdetään hakemaan sitä 'ahaa, elämystä', joka tarvitaan isossa N-ryhmässä menestymiseen. Kilpailu tulee olemaan ryhmän luonteen mukaisesti todella tiukkaa eli pisteet mielessä saa ajaa tosissaan. Ei tällä neliveto kokemuksella kannata lähteä väkisin työntämään tai ajamaan liian yltiöpäisesti. Lisäksi Evo seiskat näyttivät Tunturirallissa menevän todella kovaa. Toisaalta sm-sarjan ilmoittautumislistan(kin) perusteella me ajamme historic kalustolla, joten menestyspaineita ei ole!", tiimin kahvipöydässä naureskeltiin.

Tiedotus
tiedotus@kosunenracing.comhttp://www.kosunenracing.com

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa