Facebook Twitter Email Pinterest

Aki Teiskonen

02.10.2003 / Aki Teiskonen

Kotimainen kilpailukausi arvosarjojen osalta alkaa olla päätöksessään. Suurin osa SM mitaleista on kuitenkin vielä jakamatta, joten jännitystä riittää myös kauden viimeiseen ralliin Riihimäelle. Näin on myös pikku-n luokassa, jossa vain mestaruus on jaettu. Kauden ehdoton yllättäjä, Aki Teiskonen, omaa erinomaiset mahdollisuudet kuitata luokan hopeamitalin itselleen.

- Englannin reissu on nollattu ja nyt keskitytään vain ja ainoastaan luokkavoittoon Riihimäellä. Kaiken tulee olla kunnossa lauantaina kun kisa alkaa. Runsaasti pisteitä on vielä jaossa ja tarvitsen maksimaalisen onnistumisen saadakseni tavoittelemani SM-hopean itselleni, sanoo Aki.

- Kausi kokonaisuutena ottaen on ollut nousujohteinen ja uskon löytäväni vielä hieman lisää rutistusta, jotta voitto heltiää. Nuotin sekä ajamisen tulee osua nappiin, sillä toisetkin kilpakumppanit tulevat panemaan parastaan, eikä kisa tule olemaan helppo. Tarkkana täytyy olla, etteivät muuta pääse yllättämään. Nyt laitetaan kaikki peliin ja katsotaan mihin se riittää, ilmoittaa Aki luottavaisena.

Menestyksekäs Englantiin suuntautunut kilpailumatka antaa arvatenkin lisää itseluottamusta omaan tekemiseen. Sunnuntaina tulosten selvittyä nähdään onnistuiko Aki aikeissaan hopean suhteen, toivottavasti tekniikka ei petä ja jätä miestä tielle!

Harri Savolainen

Teiskonen tiedotus

www.teiskonen.com

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa