Facebook Twitter Email Pinterest

Toni Klemets

23.02.2004 / Toni Klemets

Toni Klemets joutui keskeyttämään lauantaina ajetun Osuuspankki SM-rallin Lapualla. SM-sarjan kakkosena erikoiskokeille hyökännyt Mitsubishi-pilotti menetti pelin jo ensimmäisellä erikoiskokeella ajettuaan ulos. Lisää pulmia matkaan toi toinen pieni ojaanajo kolmannella erikoiskokeella. Kaiken huipuksi auton keskilukko hajosi viimeisellä erikoiskokeella ja epäonninen kilpailu päättyi lopulta keskeytykseen.

- Odotukset hyvin menneen avausviikonlopun jälkeen olivat aika korkealla, ehkä liiankin korkealla. Nyt ei sujunut oikein mikään. Jarrutukset ja risteykset olivat tänään erityisen vaikeita ja niistä sitä sitten uloskin ajettiin. Kaksi kertaa katsojat työnsivät meidät takaisin tielle, Klemets selvitti.

- Vaikka jäimmekin heti kärjestä kolme minuuttia ja sijoitus oli kaukana SM-pisteiltä, päätimme jatkaa. Otimme loppupäivän puhtaasti ajoharjoittelun merkeissä. Öljyjen häviäminen keskilukosta päätti sitten lopulta kilpailumme. Öljy haisi ja kojelauta oli täynnä varoitusvaloja.

Ison N-ryhmän kilpailun voitti Subaru-kuljettaja Jari Ketomaa. Ryhmän SM-sarjan yhteispisteissä Klemetsin ja kartanlukija Panu Plosilan sijoitus on nyt neljäs. Seuraava SM-ralli ajetaan kolmen viikon kuluttua Mikkelissä.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa