Facebook Twitter Email Pinterest

Marko Kakko

13.09.2004 / Marko Kakko

Kakko kuudes Uudessakaupungissa

Marko Kakko pysyy rallin ison N-ryhmän SM-sarjassa kolmantena, kun enää yksi osakilpailu on ajamatta. Lauantaina Kakko ja kartanlukija Pasi Hedman sijoittuvat Uudenkaupungin SM-rallissa ryhmänsä kuudenneksi 45 sekuntia voittaneesta Juha Salosta jääneenä.

- Alku oli hyvä, sitten vähän tökki ja lopussa tuli taas paremmin. Renkaiden kanssa oli ongelmia. Ihan tyytyväinen en voi lopputulokseen olla. Parempaa lähdetiin hakemaan. Se on kyllä hyvä, että SM-sarjassa kolmas sija pitää yhä, Kakko raportoi.

- Näyttää siltä, että rengas ei toiminut parhaalla mahdollisella tavalla. Torpparinasvaltilla ei pitoa löytynyt yhtään. Muutamalla pätkällä oli enemmän irtosoraa ja -hiekkaa, ja silloin vauhti oli kohdallaan. Näyttää olevan niin, että Uudessakaupungissa sijoitukseni on nyt vakiintunut. Tämä oli jo kolmas kerta peräkkäin, kun olen kuudes. Ei olisi väliä, vaikka tästä kirouksesta pääsisi jo pikkuhiljaa eroon.

Viimeisessä osakilpailussa Hyvinkäällä lokakuussa tarjotaan kilpailijoille SM-pisteet puolitoistakertaisina. Se tarkoittaa, että SM-tilanne on edelleen auki.

- Periaatteessa tilanne on se, että kärjessä olevat Ketomäki ja Salo saavat mennä. Muut on ehdottomasti pidettävä takana. Tilanne on erittäin tasainen ja pronssiin tarvitaan huippuonnistuminen. Jännäksi menee, Kakko laski.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa