Facebook Twitter Email Pinterest

Jukka Ketomäki

01.12.2004 / Jukka Ketomäki

N-ryhmän Suomenmestaruustaistoissa menneellä kaudella hurjastellut Jukka Ketomäki lähtee tulevaan kauteen uusin eväin. Monien vaihtoehtojen ja pohdintojen jälkeen vahvistui, että seuraavaan kauteen lähdetään uudella N-ryhmän Subarulla. Aihio on hankittu nelinkertaisen Maailmamestarin Tommi Mäkisen tallista ja auton rakentamista aloitellaan oman huoltomiehistön toimesta.

- Tämä on uusi haaste ja odotan jo innolla testitöiden alkua. Auto vaikuttaa todella lupaavalta ja maailman rallisarjojen tuloksia katsottaessa uskon, että myös Suomessa Subarut tulevat näyttämään nopeutensa.

Subarun maahantuoja järjestää Tommi Mäkinen Racingin kanssa ensi kaudella Subaru Challengen, joka hyvine palkintoineen houkutteli Ketomäkeä mukaan tähän projektiin.

- Tavoitteena on SM-sarjan voitto ja challengea mietitään vasta sen jälkeen, mutta eiköhän siinäkin pärjätä, jos aikoo menestyä SM-sarjassa, Ketomäki virnistelee. Kalenteriin on ruksattu myös muutama MM-ralli, joista lähdetään tavoittelemaan kovia tuloksia. Ruotsin MM-rallista lähdetään hakemaan voittoa heti Arctic Lapland Rallyn jälkeen, Jukka kertoo tulevan kauden suunnitelmistaan. Kilpailuohjelma kaudelle 2005 on vielä joiltain osiltaan hieman auki, mutta se tulee käsittämään SM-sarjan lisäksi 2-3 MM rallia ja joitain yksittäisiä kansainvälisiä kilpailuita.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa