Facebook Twitter Email Pinterest

Marko Kakko

13.03.2005 / Marko Kakko

Marko Kakko sijoittui neljänneksi lauantaina ajetussa Laukaan SM-rallin ison N-ryhmän kilpailussa. Mitsubishi Ralliart Finlandin kuljettajalle tulos oli alkukauden paras. Nyt rallin SM-sarja siirtyy kevättauolle. Kakko oli syystäkin tyytyväinen talvikauden viimeisen osakilpailun antiin.

- Suhteellisen ok suoritus. Hyvä homma, että päästään kesäkauteen nyt hyvillä mielin. Laukaalla olisi ollut ehkä mahdollisuus palkintopallillekin, mutta nelosella kävin vähän penkassa. Siinä hukkui muutama kallis sekunti. Parempaankin olisi siis ollut varaa, jos kuskilla olisivat ranteet pelanneet. Mutta ihan hyvä näinkin. Saatiin se onnistuminen mitä tässä ollaan koko talvikausi yritetty, Kakko totesi.

Laukaalla ison N-ryhmän voitti Juha Salo. Kakko ja kartanlukija Pasi Hedman jäivät ykkösnimestä 1.49 minuuttia. Viimeisellä erikoiskokeella Kakko teki hyvän kirin noustuaan kuudennelta sijalta neljänneksi.

- Auto saatiin testeissä hyväksi ajaa. Laukaalla kaikki toimi hienosti. Huolto on tehnyt paljon töitä ja onneksi saatiin nyt tulos ja hyvät SM-pisteet. Odotan kesäkautta jo innolla, Kakko sanoi.

Seuraava rallin SM-osakilpailu ajetaan vasta kesäkuussa. Kakolla ei ole vielä sorakokemusta uudesta Mitsubishi Lancer Evolution VIII -autostaan. Ennen kesän kotimaan arvokisoja Kakko osallistuu Tallinna-ralliin.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa