Facebook Twitter Email Pinterest

Marko Kakko

28.09.2005 / Marko Kakko

Rallin SM-sarja huipentuu kaksipäiväisellä osakilpailulla Hyvinkäällä ensi viikonloppuna. Marko Kakko, SaloUA, omaa mahdollisuuden vielä ison N-ryhmän pronssimitaliin, jota hän viime vuodelta puolustaa. SM-sarjan kolmas paikka on kuitenkin enää lähinnä teoreettinen. Päätöskilpailuun Kakko ja kartanlukija Pasi Hedman lähtevät sarjan kuudentena.

- On se pronssi tottakai mahdollista, mutta tuskin sellaista nyt tapahtuu. SM-sarjan sijat eivät ole nyt muutenkaan päällimmäisenä mielessä. Kausi on ollut vaikea ja nyt on tarkoitus päättää sarja hyvällä suorituksella, Kakko sanoo.

Kakko ajaa Mitsubishi Lancer Evolution VIII -mallilla. Hän ei ole löytänyt täyttä luottoa jo kauden aluksi valmistuneeseen autoonsa, sillä sen ajo-ominaisuudet ovat hieman erilaiset kuin Kakon ennen käyttämässä edellisessä Lancer-versiossa.

- Uudessakaupungissa menoa vaivannut turbovika on saatu korjattua ja pitkin kautta on ollut kaikenlaista pientä ongelmaa. Mutta nyt on taas laitettu autoa lisää ja viime lauantaisen 0-autokeikan jälkeen fiilis tuntuu ihan hyvältä. Lasketaan Hyvinkäällä lapikas suorana ja katsotaan miten käy. Niin kovaa mennään kuin äijä osaa, Kakko suunnittelee.

Päätösosakilpailu ajetaan Hyvinkään ympäristössä launtaina ja sunnuntaina. Hyvinkään moottorirurheilukeskuksessa ajetaan lauantaina MM-sarjan tyylinen yleisöerikoiskoe kaksi rinnan. Kilpailu päättyy sunnuntai-iltapäivällä.

Miiro Koivula
media@knkracing.com
0400539100

http://www.knkracing.com/

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa