Facebook Twitter Email Pinterest

Vesa Hirvonen

14.09.2009 / Vesa Hirvonen

Ralli SM -sarjassa viime kaudella hopeaa kaksivetoisten luokasta saavuttaneen Joensuun Vesa Hirvosen osalta kulunut kilpailukausi ei ole sujunut lähellekään samoissa merkeissä kuin edellinen menestyksekäs kausi.

Hondalla kilpaileva Hirvonen keskittyi loppukesällä kilpurin testaamiseen ja kehittämiseen, kun tekniikkaongelmat olivat vaivanneet tiimiä monissa kisoissa.

- Luulin jo kärsineeni aivan riittävästi ongelmista, mutta vielä tuli lisää hidasteita matkaan. Testien jälkeen ajamassani asikastilaisuudessa kärsin moottorin täystuhon, joten tässä kohdassa täytyi nostaa kädet pystyyn kauden viimeisen SM-rallin osalta, totesi Hyvinkään osakilpailun väliin jättävä Hirvonen.

- Testeissä auto tuntui ajollisesti hyvältä ja mottikin pelitti tehokkaasti. Fiilis oli ratin takana taas hyvä, joten konerikko harmittaa nyt aika isosti.

- Nyt täytyy kääntää katse jo tulevaisuuteen ja ensi kauteen. Uusiakin suunnitelmia on vähän mietitty, mutta päätöksiä ei ole tehty vielä mihinkään suuntaan. Tässä kohdassa täytyy kiittää kaikkia, jotka ovat olleet vauhdissa mukana tällä vaikealla kaudella. Ensi vuonna yritetään palata taas mitalikantaan, Hirvonen lupasi.

Vesa Hirvonen nähdään vielä loppuvuoden aikana jokkisauton ratissa sekä jo ensi viikonloppuna Leppävirran SM-rallisprintissä, jossa Hirvonen ohjastaa takavetoista Bemaria.

Lisätietoja:
Jarno Saari
0400 959 565
www.vesahirvonen.com

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa