Facebook Twitter Email Pinterest

Tommi Mäkinen Racingin Subaru-kolmikko

14.01.2010 / Tommi Mäkinen Racingin Subaru-kolmikko

Kristian Sohlberg, Joonas Lindroos ja Jani Salomaa ovat Tommi Mäkinen Racingin kuljettajat rallin SM-sarjan nelivetoluokassa kaudella 2010. Kaikki kolme kuljettajaa ajavat Tommi Mäkinen Racing 2010 N-ryhmän nelivetoisilla Subaru WRX STi -autoilla.

Suomalaiskolmikosta kokenein kuljettaja on 31-vuotias Kristian Sohlberg. Viime kaudella Sohlberg sijoittui SM-sarjan nelivetoluokassa neljänneksi.
Joonas Lindroos on hallitseva Suomen mestari kaksiveto- sekä nuorten luokassa. Suomenmestaruus oli 24-vuotiaalle Lindroosille jo kolmas peräkkäinen. Aiemmat mestaruudet ovat tulleet pienessä n-ryhmässä. Jani Salomaa vaihtaa merkkiä Subaruun ja alkavalla rallikaudella 35-vuotiaan Salomaan tavoitteena on päästä mukaan SM-sarjan nelivetoluokan kärkimittelöihin.
"Meiltä lähtee vahva kolmikko tavoittelemaan menestystä. Paremmalla onnella Kristian Sohlberg olisi ottanut mitalin jo viime kaudella, joten eiköhän se tule korjattua tänä vuonna. Joonas Lindroosin hyppy nelivetoisen rattiin on varmasti mielenkiintoinen siirto ja Jani Salomaan vauhtia kannattaa myös seurata, Tommi Mäkinen Puuppolassa torstaina 14.1. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

Tommi Mäkinen Racing on korkean teknologian ralliautotehdas, joka kehittää ja rakentaa ralliautoja kilpailukäyttöön eri puolille maailmaa. Huipputason kokonaispalvelu käsittää muu muassa autojen kehitystyön, insinöörituen, ralliautojen rakentamisen sekä varaosat ja huollot.
Tommi Mäkinen Racingin uudet huippunykyaikaiset tilat Jyväskylän Puuppolassa otettiin käyttöön elokuussa 2009. Yrityksen tuotannosta 90 prosenttia menee ulkomaille.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa