Facebook Twitter Email Pinterest

Jarkko Miettinen hakee voittoa Mikkelistä

17.02.2010 / Jarkko Miettinen hakee voittoa Mikkelistä

Kauden avauksessa Rovaniemellä hyvin onnistunut Jarkko Miettinen lähtee parantamaan sijoitustaan tulevana viikonloppuna Mikkelissä ajettavassa ralliautoilun SM-sarjan kolmannessa osakilpailussa.

Miettisen tavoitteena on johdattaa Skoda Fabia S2000 luokan 1 voittoon ja nousta SM-sarjan kärkeen. Hän on sarjassa toisena neljä pistettä johtavan Kosti Katajamäen takana. Miettisen edustama Skoda Fabia RS Rally Team on tiimien välisen kilpailun kolmantena.
"Odotan Mikkelin kilpailua todella paljon, sillä kauden avanneesta Arctic-rallista jäi hyvä tuntuma päälle. Maanantain testeissä pystyin jatkamaan ajamista samalla intensiteetillä kuin Rovaniemellä. Skoda Fabia tuntui erittäin hyvältä, eikä säätöihin tarvinnut tehdä mitään muutoksia. Kokeilin lähinnä paria ajotyylillistä juttua, ja kyllä nyt vauhti on paljon kovempaa kuin tammikuussa", Tuupovaaran Moottorikerhoa edustava helsinkiläinen kertoo.

Miettinen uskoo, että Mikkelin osakilpailu on jopa haastavampi kuin Arctic-ralli, sillä nyt tiestön luonne muuttuu. Vauhdit ovat edelleen kovia, mutta mutkia ja ylityksiä on enemmän. Haastetta on etenkin perjantain ennakkotutustumisjaksolla, jolloin paperille pitää saada seitsemän eri erikoiskoetta mahdollisimman tarkasti ja virheettömästi.
"Nyt olemme paljon valmiimpia kuin Rovaniemellä, joten Mikkeliin lähdetään täysillä voitto mielessä. Tunnelmat ovat nyt erittäin hyvät ja luottavaiset", Jarkko vakuuttaa.

Jarkko Miettinen starttaa kartturinsa Mikko Lukan kanssa lauantaina kello 10.30 alkavaan seitsemän erikoiskokeen mittaiseen ralliin kolmantena autokuntana numerolla 16.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa