Facebook Twitter Email Pinterest

Vesa Hirvonen luottavaisena Mikkeliin

17.02.2010 / Vesa Hirvonen luottavaisena Mikkeliin

Ralli SM -sarjan kolmen viikon kilpailutauolla Vesa Hirvonen päätti lähteä kokeilemaan nelivetoisen rallitykin, Subaru Impreza WRX -mallin ominaisuuksia Kiteelle Tolosenmäen Talvisprintiin.

Nopeatempoinen sprinttikilpailu osoitti Hirvosen ranteiden olevan notkeassa kunnossa vieraasta kilpakalustosta huolimatta. Yleiskilpailun ykkössija lohkesi joensuulaiselle 4,81 sekunnin marginaalilla ennen Tapio Laurosen Mitsubishia.
"Hieman itsekin yllätyin lopputuloksesta, kun tiesin Laurosen vetävän tosi kovaa. Olin molemmilla kierroksilla nopein, mutta harmillisesti Tapsan toinen kierros meni pilalle teknisen ongelman takia", Hirvonen raportoi.

"Ratana tuo uusi Tolosenmäen sprinttitie on erinomainen ja se soveltuu mielestäni hyvin testikäyttöön. Hieno ja vaihteleva baana", Vesa kiitteli.

Vesa Hirvosen seuraava kova koitos odottaa jo ensi lauantaina, kun hän kilpailee tutulla Honda Civicillä SM2-luokan ja Nuorten SM-sarjan kärkitiloista Mikkelin SM-rallissa.
"Ajoin juuri kunnon testit valmennusryhmän leirillä, joten luottavaisena voin lähteä Vaakuna-ralliin. Viime vuonna sieltä lohkesi luokan kakkossija ja sitä edellisinä vuosinakin alueen tiet ovat sopineet meidän autokunnallemme", Hirvonen totesi.

"Hyvä kisa on varmasti tulossa meidän luokassamme. Tiedän, että varsinkin Kalle Pinomäki ja Ville Hautamäki ovat tosi nopeita, mutta laitetaan hanttiin parhaamme mukaan."

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa