Facebook Twitter Email Pinterest

Jaro Kinnuselle hyvä pistesaalis

22.02.2010 / Jaro Kinnuselle hyvä pistesaalis

Ralli SM -sarjan kolmas osakilpailu Mikkelissä oli vaativa koitos Jaro Kinnuselle ja Mikael Korhoselle, mutta kova taistelu tuotti kaksikolle lopulta hyvän pistesaldon.

Kauden avauskilpailun tammikuussa ulosajon takia keskeyttämään joutunut Kinnunen saavutti nyt tärkeän sijoituksen sekä kaksivetoisten SM2-luokasta että Nuorten SM-luokasta.

SM-sarjan sisällä ajettavasta, alle 25-vuotiaiden kuljettajien Nuorten SM-luokasta Kinnunen nappasi kolmanneksi korkeimmat pisteet. Luokan voittanut Andreas Amberg oli Kinnusta 1.38 minuuttia nopeampi Mikkelin rallin seitsemällä erikoiskokeella.

SM2-luokasta Honda Civic -kuski saavutti viidennen sijan. Luokan voittoon ajoi Kalle Pinomäki 2.42 minuuttia Kinnusta nopeampana
"Tahmean alun jälkeen voin olla tyytyväinen saavutettuihin SM-pisteisiin. Ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen olin kymmenes, rallin tauolla sijoitus oli seitsemäs ja lopulta siis viides", Kinnunen kertasi.

"Ajetut pätkäajat eivät tosin olleet sillä tasolla, jota tavoittelin. Pientä sanomista oli kilpurin käyttäytymisessä sekä myös kuskin ja kartturin työskentelyssä. Vaikeuksiin nähden saimme hyvän lopputuloksen."

"Tämän rallin jälkeen täytyy keskittyä tekemään parempaa työtä testeissä ja myös seuraavan rallin nuotituksessa", Jaro myönsi.

Mikkelin SM-rallin lopputulokset saatiin julkaistua vasta lauantaiyönä, kun yhden kilpakumppanin auton sääntöjenmukaisuutta tutkittiin ja käsiteltiin tuntikaupalla.

Myös Jarospeedin ralliauto oli mukana kilpailun jälkikatsastuksessa ja se todettiin sääntöjenmukaiseksi.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa