Facebook Twitter Email Pinterest

Jaro Kinnunen hakee hyvää tulosta

03.03.2010 / Jaro Kinnunen hakee hyvää tulosta

Rallin SM-sarjassa kaksivetoisten autojen luokassa kilpaileva 20-vuotias espoolainen Jaro Kinnunen starttaa positiivisin mielin lauantaina Joensuussa ajettavaan talvikauden viimeiseen osakilpailuun, Hartikainen SM-Itäralliin.

Kilpailu käynnistyy lauantaina klo 9.01, jolloin ensimmäinen autokunta starttaa Autotalo Hartikaisen edustalta kahdeksan erikoiskokeen mittaiselle rallireitille. Reitin kokonaispituus on 352 kilometriä, joista erikoiskokeiden osuus on 115 kilometriä.

Edellisestä SM-osakilpailusta Kinnunen ja kartanlukija Mikael Korhonen saavuttivat SM2-luokasta viidennen sijan sekä luokan yhteydessä ajettavasta Nuorten SM-osakilpailusta kolmanneksi korkeimmat pisteet.
"Tuloksellisesti edellinen kisa sujui hyvin, mutta me lähdemme parantamaan omaa suoritustamme, johon jäi toivomisenvaraa. Keskitymme edelleen parantamaan kuskin ja kartturin yhteistyötä sekä teemme pikkuviilauksia autoon", Kinnunen ennakoi.

"Viime viikonloppuna ajoin hyvät testit Huittisissa ja luottamus autoon parantui. Testitie oli aluksi tosi loskainen, mutta myöhemmin lumipöperö aurattiin pois ja pito kohentui. Pääsin treenaamaan tavallaan kahdella erilaisella tiellä."

"Lisäksi olemme tehneet nuottiharjoituksia. Aluksi kirjoitimme itse nuotit, minkä jälkeen AKK-Motorsportin valmennusryhmän yksi valmentaja, Mikko Lukka, istui autoon tarkistuskierrokselle. Tällä tavalla saimme harjoituksista ohjeita ja suoraa palautetta", Kinnunen selvitti.

Jarospeedin kuljettajakaksikko ja kilpailukalusto ovat esillä torstaina aamupäivällä Autotalo Hartikaisella, joka on sekä tiimin että myös Joensuun SM-rallin yhteistyökumppani.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa