Facebook Twitter Email Pinterest

Miettinen tavoittelee osakisavoittoa

31.05.2010 / Miettinen tavoittelee osakisavoittoa

Nelivetoluokan SM-pistetaulukossa kolmantena 33 pisteellä olevan Juha Miettisenkin kommentit kevättauosta ovat kanssakilpailijoiden mukaisia.
"Normaaleja duuneja tässä on tehty, rallikoulutusta yms. Olin hiljattain Vantaan Rallispecialissa hollantilaisen naiskuljettajan ja Tallinna-rallissa venäläiskuljettajan kartturina opettamassa rallin ajoa", kertasi Miettinen kevätohjelmaansa.

"Homma on kylläkin hieman hankalaa erikoiskokeen aikana, kun nuottien luvun lomassa joutuu vielä opastamaan ajamisessa. Jouduin puuttumaan jarrutuspaikkoihin, vaihtamisiin, vauhtia pyytämään lisää, ja nuottikin piti siinä vielä olla ajoissa."

Henkilökohtaisesti Miettinen on valmistautunut kesäkauteen kuntoilemalla; punttisalia, lenkkeilyä ja mailapelejä, autoa sen sijaan ei ole erityisen paljon kohenneltu.
"Skoda on samoissa asetuksissa kuin talvellakin, mutta joitain osia on tietenkin huollettu tarpeen mukaan. Pari päivää aiomme ajaa testiä vielä ennen Kouvolaa."

"Kouvolan jälkeen Skodan moottori lähtee Ranskaan vuoden 2010 päivitystä saamaan, minkä jälkeen Keravalla pitäisi olla lisää potkuakin koneessa. Tavoitteena on jokin osakisa vielä voittaa tänä vuonna - ja SM-mitali ehdottomasti saada kauden päätteeksi."

"Kouvolassa olen ajanut viimeksi vuonna 2005 puolitoista pätkää. Tiedän kuitenkin, että Kouvolassa on kivat tiet; toivottavasti nytkin pätkät ovat kovavauhtisia, mutta mutkia saisi silti olla sopivassa suhteessa", toivoo Miettinen.

Seuraavaksi kuljettajakommentteja SM2-luokan kärkikolmikolta, ensimmäisenä tietysti luokkaa johtava Kalle Pinomäki.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa