Facebook Twitter Email Pinterest

Futursoft Racing Team jäi pisteittä Kouvolassa

14.06.2010 / Futursoft Racing Team jäi pisteittä Kouvolassa

Rallin SM-sarjan kesäkauden avauskilpailu Kouvolassa oli Futursoft Racing Teamin autokunnalle Jani Salomaa - Toni Näsman lievä pettymys. Pistepussi on edelleen tyhjä. Lopullinen sijoitus oli SM1-luokan 13:s.
"Kaikki meni hyvin, auto pelasi hienosti ja ajo sujui virheettömästi, mutta ajat eivät riitä mihinkään. Olen ymmälläni", Salomaa ihmettelee.

"Kisan aikana ei tullut yhtään sellaista virhettä, jossa olisi pitänyt pysähtyä tai vetää edes käsijarrusta. Omasta mielestäni ajo oli puhdasta alusta loppuun, ja tietkin olivat sellaisia, joista tykkään. Mutta ehkä se on sitten sitä, että kun ei tule tilanteita, ei ole tarpeeksi vauhtiakaan", Salomaa pohtii.

Kilpailulle Salomaa antaa täydet pisteet. Ralli oli hyvin järjestetty ja reitti mielenkiintoinen.
"Reitti oli kaikin puolin todella monipuolinen ja haastava. Varsinkin kisan pisin erikoiskoe (EK 1 /4) oli hieno. Se ei ollut mitään valtavan isoa tietä ja kääntyi koko ajan. Juuri sillä olisin odottanut saavani hyvät ajat, koska pidin tiestä paljon. Tuntuikin, että se meni erityisen hyvin, mutta silti eroa kärkeen tuli todella paljon", Salomaa harmittelee.

Pettymys jää kalvamaan siksikin, että heti ensimmäisen kesäkilpailun jälkeen alkaa kahden ja puolen kuukauden tauko. Seuraava SM-osakilpailu ajetaan vasta elokuun lopussa Keravalla.
"Silleen harmi, että kesällä olisi kiva ajaa, mutta kisoja ei ole kuin vasta syksyllä. Ennen Keravaa pitäisi ehdottomasti päästä ajamaan jokin testikisa, jotta vauhti taas löytyisi. Pari vaihtoehtoa on mielessä", Salomaa paljastaa.

Futursoft Racing Team toivottaa kaikille yhteistyökumppaneille lämmintä ja leppoisaa kesää. Tiimin seuraavista haasteista tiedotetaan, kun testikilpailu on valittu.

Lisätietoja: www.futursoftracing.com
Lisätietoja Futursoftista: www.futursoft.fi

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa