Facebook Twitter Email Pinterest

Heikki Poraselle merkittävä ansiomerkki

28.01.2011 / Heikki Poraselle merkittävä ansiomerkki

press-poranen.jpg

Rovaniemen kaupunginjohtaja Mauno Gardin luovutti Mr. Tunturille, Heikki Poraselle tasavallan presidentin myöntän ansiomerkin. Kuva: Marko Mäkinen

Arctic Lapland Rallin lehdistötilaisuus alkoi Rovaniemen kaupunginjohtajan Mauri Gardinin tervetuliaispuheella. Gardin muistutti läsnäolijoille Rovaniemen kaupungin roolista Joulupukin virallisena kotikaupunkina. Kaupunginjohtaja kertoi Rovaniemen olevan Helsingin kaupungin jälkeen toinen kaupunki, jossa ulkomaalaiset turistit eniten yöpyvät. Kaupunginjohtaja toivotti kilpailijat, huoltojoukot sekä median edustajat tervetulleiksi Rovaniemelle sekä kaikille hyvää kilpailua.

Kaupunginjohtaja Gardin totesi Arctic Lapland Rallin järjestelytoimikunnan puheenjohtajan Heikki Porasen vuosien aikana kehittämäneen Arctic Lapland Rallin myötä myös menestyksekkäästi koko turistimia Rovaniemen alueelle. Gardin ojensi Poraselle presidentti Tarja Halosen myöntämän ansiomerkin; Suomen Leijonan Ansioristin. Rallin avulla sekä kilpailun että Lapin ja Rovaniemen tunnettuus on merkittävästi lisääntynyt myös kansainvälisessä mediassa.

Kaupunginjohtaja Gardin kiitti Heikki Porasta tehdystä työstään ja luovutti hänelle kukkien kera muistotaulun.
Heikki Poranen kiitti tuttuun tapaansa lyhyellä puheellaan saamastaan huomionosoituksesta:
"Kiitos paljon. No niin, nyt vaihdetaan taas roolia. Tervetuloa kaikki tähän arktiseen seikkailuun järjestelytoimikunnan puolesta. On ollut mielenkiintoinen viikko. Kilpailijoilla taitaa olla Arctic Lapland ralliin sellainen viha-rakkaus-suhde. Ja niin tänäkin vuonna. Jos maanantaina tai tiistaina olisi kilpailijoilta kysytty, mikä on Suomen paras ralli, eipä Arctic olisi saanut juurikaan ääniä. Keskiviikkona kaikki taas muuttui. Nyt on taas kaikki oikealla kantilla, keli on hyvä ja tästä on hyvä aloittaa ralli."

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa