Facebook Twitter Email Pinterest

Joonas Lindroos keskittynyt talon rakentamiseen

06.05.2011 / Joonas Lindroos keskittynyt talon rakentamiseen

joonas-ja-jouni.jpg

Nelivetoisten SM1-luokan pistetaulukossa kakkosena oleva Joonas Lindroos ei ole kisatauolla paljoa ehtinyt ralliasioita miettimään, sillä viimeistä vailla valmiina oleva taloprojekti on vienyt miehen ajan ja ajatukset melko tarkkaan.
"Hyvä kun soitit. Tästähän sen aina tietää, että ralli lähestyy kun puhelu tulee", naurahti Joonas uteluihin viime viikkojen meiningistä.

"Kesäpyöriä tässä juuri vanteille vääntelen. Kaipa sitä pikku hiljaa pitäisi taas lähteä vähän testiä ajamaan. On pakko myöntää, etten ole vielä metriäkään Kouvolan jälkeen ajanut", paljasti Lindroos, joka aikoo juhannuksen muuttaa perheensä kanssa uuteen kotiin.

Yhdessä pähkäiltiin testaamisen ja harjoittelun tärkeyttä.
"En ole ehtinyt.... mutta siellähän nuo toiset miehet, Salo ja Rantanen, harjoittelee etelän lämmössä, ovat päässeet hienosti routaa karkuun...", vitsaili Lindroos.

Vanajanlinnan SM-ralli viikon päästä on kuitenkin sen verran miehen mielessä käynyt, että taktiikkaa oli jo hieman mietitty.
"On niin lyhyt ja nopeatempoinen kisa, ettei ole yhteenkään virheeseen varaa. Eikä siellä saa AT-rangaistuksiakaan napsia, ajamalla tuollaisia ei enää oteta kiinni."

SM1-luokan kärkikolmikosta Janne Tuohino puuttuu Vanajanalinna Rallin lähtöluettelosta. Tuohinon puuttuminen ei kuitenkaan Lindroosin suoritukseen vaikuta mitenkään.
"Eihän se, omaa ajoa täytyy ajaa ja kovaa. Voihan Jannen poissaolo ehkä helpottaa noin yleisesti mitalin metsästystä, mutta minulle ei kelpaa vähempi kuin hopeamitali, ja tietty kultainenkin kelpaisi mainiosti."

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa