Kari Hämäläinen paketoi kauden pisteillä

20.09.2011 / Kari Hämäläinen paketoi kauden pisteillä

Kari Hämäläinen kävi kovan sekuntitaistelun rallin SM-pisteistä viikonloppuna Keravalla ajetussa kauden päätösosakilpailussa.
Ruskolainen innostui samalla kauden kovimpaan vauhtiinsa, ja sijoittui kuvankauniilla Ford Fiesta S2000 -autolla lopulta yhdeksänneksi. Kahdeksanteen sijaan jäi vain 13 sekunnin matka. Samalla Hämäläinen nosti kauden SM-pistesaldonsa kahteentoista. Kilpailun voittoon ajoi Jarkko Nikara.
"Se meni paremmin kuin hyvin. Vauhti nousi taas yhden pykälän siitä, mitä Jyväskylässä ja Lapualla ajettiin. Nyt ero kärkeen on siinä puolentoista sekunnin paikkeilla per kilometri. Olen erittäin iloinen kesällä kasvaneesta vauhdista", Hämäläinen sanoi.

Keravalla Hämäläisen kartanlukijana toimi MM-rallejakin pitkään kolunnut ja äärimmäisen kokenut Risto Pietiläinen. Kaksikko ajoi
samalla myös tiimipisteitä Printsportille.
"Tavoite oli varmistaa tiimille SM-pronssi, ja siinäkin onnistuimme. Kaikki toimi tosi hienosti. Lisäksi rallin erikoiskokeet olivat
hienoja", Hämäläinen kehui.

Hämäläisen kausi jatkuu vielä Rantarallissa, jossa hän ajaa ns. 0-autoa. Samalla käynnistyvät myös valmistelut jo ensi vuoden
SM-sarjaan.
"Jatkamme tällä samalla autolla SM-sarjassa. Tavoitteena on nousta jo viiden nippuun", Hämäläinen mietti.