SM Castrol-ralli televisiosta tällä viikolla

01.10.2013 / SM Castrol-ralli televisiosta tällä viikolla

SM Castrol-ralli Tampereella päätti Särkänniemen Elämyspuisto keskuspaikkanaan Ralli SM -sarjan kauden 2013. Seitsemän osakisan verran kilpailijat taistelivat mitaleista, eikä yksikään niistä ollut vielä täysin varmaa ennen kaksipäiväistä päätöskilpailua.

Särkänniemi oli oivallinen paikka kilpailukeskukseksi, harvoin lehdistötilaisuuksissa ja sen jälkeen lehdistökeskuksena toimineessa tilassa saattoi ihailla seinän takana uiskentelevia delfiinejä. Hymyilevät nisäkkäät kaiken lisäksi kävivät tuon tuosta tökkäämässä lasiseinää yrittäen ilmeisesti nähdä tarkemmin sen taakse.

Killpailijat kehuivat hienoa reittiä, ajo maistui eikä keskeytyksiäkään tapahtunut kuin muutamia, ja niistäkin suurin osa oli teknisestä syystä johtuvia. Jarkko Nikara ja Viron 19-vuotias Karl Kruuda ottivat "kaksoisvoiton" ja jättivät muut taistelemaan SM-sarjan maineesta ja kunniasta.

Juha Salo, Jussi Vainionpää ja Joonas Lindroos ovat vuoden 2013 mestareita. Katso alla olevina ajankohtina MotorForum-ohjelma Tampereen Castrol-rallista ja näet tarkemmin, ketkä ovat muut mitalistit. Tarkista vielä varmuuden vuoksi lähempänä lähetysajankohtaa, ettei muutoksia ole tapahtunut.