Facebook Twitter Email Pinterest

Kommentit EK7

30.08.2014 / Kommentit EK7

EK7 Mici Eestilä: Nyt tuli jo paremmin kun oli irtosorat pois ja tuntuma paranee koko ajan.

EK7 Vesa Lehmussaari: Pito on todella karmeen hyvä verrattuna edelliseen kertaan. Kaikki jarrutukset tein aivan liian aikaisin.

EK7 Pyry Ovaska: Pito oli todella hyvä nyt! Ei mitään ihmeempiä vikalle pätkälle vaan ajetaan maaliin.

EK7 Ville-Markus Marttinen: Ihan hyvin tuli ja pito oli parempi. Vähän oli kiviä noussut, mutta ei muuten mitään suurempaa.

EK7 Jari Huttunen: Nyt oli ihan kiva ajaa kun ei ollut mitään ongelmia.

EK7 Joonas Tokee: Alku tuli hiukan varovaisesti ja loppua kohden sitten parani. Paikoitellen oli hyvä pito, mutta osittain taas urat haittasi omien linjojen hakemista.

EK7 Samuli Vuorisalo - official: Meinattiin kaatua yhdessä kohtaan ja jotain varmaan meni autosta, koska tuntuu niin oudolta. Katsotaan nyt mihin asti päästään tällä vehkeellä.

EK7 Teemu Suninen Racing: Ei ollut ihan täydellinen pätkä, koska urat vaikeutti ajamista. Perus suoritus kuitenkin enkä usko, että kovin kauas jäätiin.

EK7 Joonas Lindroos: Hyvin tuli tää seiska ja ei tehty mitään isompia virheitä. Kiviä oli noussut aika paljon esille ja saatoin pikkusen liikaa varoa niitä.

EK7 Ville Hautamäki: En mielestäni osunut mihinkään, mutta ratti on vähän vinksallaan. Tilanne on suht hyvä, mutta annetaan nyt kuitenkin mennä loppuun asti.

EK7 Joose Kojo: Kartturi huuteli, että tullaan liian leveässä luisussa, mutta kai tuo jotenkin tuli. Pakko se on yrittää tyrkätä tulemaan ettei viimeisiksi jäädä.

EK7 Janne Seluska: Yritettiin vähän jotain hyökkäystä, mutta katotaan mihin se nyt sitten riittää. Ainakin omasta mielestä onnistunut erikoiskoe meiltä.

EK7 Jarkko Savolainen: Tosi kivaa oli vetää, kun ei ollut pätkä edes kovin huonossa kunnossa! Selvästi parempi pito oli nyt kuin aamulla.

EK7 Tuomo Hassinen: Nyt on jarrut kunnossa! Pitää yrittää hyökätä vielä tuonne vikalle pätkällä kun kerta vehkeet nyt toimii.

EK7 Esa Ruotsalainen: Hyvin meni ja tuntui, että vauhti oli nyt kohdallaan. Joistakin kohdista pätkä oli jo kulunut, mutta oli pitokin nyt parempi.

EK7 Laura Suvanto: Huoltoon mennessä oli toinen etujarrulevy täysin haljennut, mutta saatiin vähän viriteltyä korvaavaa sinne onneks. Sitten saatiin niin paljon AT-pisteitä, että nyt vaan ajellaan.

EK7 Kimmo Linden: Ihan OK tuli tämä pätkä ja ei mitään ihmeempiä tapahtumia.

EK7 Topi Tulla: Tosi huonosti tuli! Liikaa yritystä oli ja parissa paikassa oltiin lähellä ajaa jo uloskin. Onneks ei ollu mitään kiviä tms. noissa paikoissa.

EK7 Jussi Pikkuaho: Jospa tämä nyt meni vähän paremmin kuin aamulla.

EK7 Markku Suvanto: Nyt tää erikoiskoe oli paljon parempi kuin aamulla. Toivottavasti päästään maaliin asti.

EK7 Jarmo Berg: Nyt tuntu tosi hyvältä kun laitettiin renkaisiin vähän enemmän aurauskulmaa. Hienoa on vetää!

EK7 Aki Sandberg: Ilmeisesti sekunnin paremmin tultiin kuin aikaisemmalla kerralla. Olisin odottanut, että oltais tultu kovempaakin, mutta näillä mennään.

EK7 Mika Eloluoma: Lyhyemmät pätkät menee paremmin, mutta meillä on menny yli 10km pätkillä jarrut, joten se on tehnyt homman vaikeaksi.

EK7 Janne Eronen: Vähän tunnustellaan tuota vaihdelaatikkoa kun se työntää öljyä pihalle. Vielä pystytään kuitenkin ajamaan ihan normaalisti.

EK7 Jarkko Hosike: Taas saatiin autoa vähän paremmaksi huollossa, mutta ei se vielä ihan täydellinen ole. Koitetaan muuttaa vikalle pätkälle vielä lukko-ohjelmaa jos se jotain auttaisi.

EK7 Janne Eronen: Vähän tunnustellaan tuota vaihdelaatikkoa kun se työntää öljyä pihalle. Vielä pystytään kuitenkin ajamaan ihan normaalisti.

EK7 Jarkko Hosike: Taas saatiin autoa vähän paremmaksi huollossa, mutta ei se vielä ihan täydellinen ole. Koitetaan muuttaa vikalle pätkälle vielä lukko-ohjelmaa jos se jotain auttaisi.

EK7 Kari Hämäläinen: Aika paljon paremmin tuli nyt vielä kuin aamulla. Kaikki on kunnossa.

EK7 Jari Kihlman: Hyvin tuli tää erikoiskoe ja koitetaan nyt ajella. Laitoin nuo merkkivalot pimeeksi, niin ei ole enää ongelmia niidenkään kanssa.

EK7 Jussi Vainionpää: Ihan OK tuli, mutta muutama ulostulo meni liian kovalla vauhdilla. Eteenpäin mennään, että eilen tuli turpaan aivan liikaa.

EK7 Ari Vihavainen: Meillä on käyntihäiriö autossa, röpöttää pahasti. Katsotaan mihin asti päästään.

SS7 @KarlKruuda: I was pushing like hell! Now this came perfectly bud I had a few scary moments there.

EK7 Joni Nikko: Kynnettiin ojaa pitkin taas jonkin matkaa ja se oli ihan turhaa hommaa. Kaikki tuntuis olevan ainakin ehjänä autossa.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa