Facebook Twitter Email Pinterest

Volkswagen-hyötyautot, Grano, Autoracing ja Michelin mukaan Ralli SM -sarjan kiihtyvään vauhtiin

16.01.2017 / Sami Kolsi

Rallin SM-sarjalla kulkee paremmin kuin moneen vuoteen, mistä osoituksena olivat kasvaneet osallistujamäärät jo viime kaudella. Tulevalle kaudelle 2017 tiedetään jo lukuisien kuljettajien hankkineen uutta kalustoa sekä nosteen olevan kova myös sekä järjestäjien että yleisön puolella.

Menestyvä sarja tarvitsee aina myös menestyviä yhteistyökumppaneita ja kaudella 2017 Ralli SM- sarjalla on ilo toimia yhteistyössä neljän vahvan tukijan kanssa, jotka ovat Volkswagen-hyötyautot, graafisen alan markkinajohtaja Grano, autoilutuotteiden erikoiskauppa Autoracing sekä rengasvalmistaja Michelin.

Volkswagen-hyötyautot toimittaa sarjalle käyttöön viralliset autot sekä mahdollistaa hyödyllisten auton ostamiseen liittyvien etujen tarjoamisen AKK-Motorsport Ry:n jäsenille.

Graafisen alan markkinajohtaja Granolla puolestaan on pitkät perinteet ja yritys on ollut jo kauan mukana moottoriurheilussa erilaisissa rooleissa. Grano toimittaa myös SM-sarjalle laadukkaita paino- ja näkyvyystuotteita.

Autoracing-yritys tunnetaan kattavasta moottoriurheilutuotteiden valikoimasta ja hyvästä palvelusta.

Rengasvalmistaja Michelinillä on maailmanlaajuisesti pitkät perinteet moottoriurheilussa ja yhtiö on jälleen tällä kaudella mukana tukemassa maailman kovinta kansallista rallisarjaa.

- On hienoa nähdä, että Ralli SM- sarja on lähtenyt hyvään nousuun. Vahvan sarjan merkittäviä tukipilareita ovat myös vahvat yhteistyökumppanit, joten on mahtavaa, että meillä on neljä alansa kärkiosaajaa mukana. Ralli SM -sarjan puolesta meillä on tarkoitus kehittää yhteistyökumppanuuksia entisestään ja tuoda niiden kautta etuja laaja-alaisesti niin kilpailijoille, järjestäjille kuin yleisöllekin, kertoo Ralli SM -sarjan promoottori Kai Tarkiainen.

Lisätietoja:
Kai Tarkiainen, Ralli SM -sarjan promoottori, 040 846 6766, kai.tarkiainen@autourheilu.fi

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa