Facebook Twitter Email Pinterest

Talvi kiristää otettaan - SM O.K. Auto-ralli lähestyy

29.01.2019 / SM O.K. Auto-rallli tiedotus

Pakkanen paukkuu ja penkat vahvistuvat – mitä parhaimmat olosuhteet talvirallille! Tiet ovat loistavassa kunnossa ja pitkän ajan sääennustekin lupaa hyvää kilpailuviikonlopulle niin mikäs on rallia odotellessa.

Reitin koko pituus on 331,35 km, josta erikoiskoekilometrejä on 110,90 km. Perjantaina ajetaan kaksi erikoiskoetta yleisen SM-luokkien osalta, alkaen Kouvolan raviradalta, jonne myös yleisön on helppo saapua (VIP-pakettejakin on vielä myynnissä). Lauantaina mukaan tulevat juniorit ja muut lisäluokat – luvassa viisi tiukkaa erikoiskoetta.

RJSM:n ensimmäinen osakilpailu on ajettu Iisalmessa ja junioreissa nopeinta vauhtia piti kilpailijapari Kim Forsgren/Juha Laaksonen. Nuorissa nopeinta vauhtia piti Petteri Jäppinen/Marko Räty. Miten kulkee Kouvolassa – sitä jäämme mielenkiinnolla odottamaan.

Ensimmäinen SM-rallin osakilpailu on ajettu Rovaniemen paukkupakkasissa. Siellä nopeinta vauhtia piti SM1-luokassa Emil Lindholm/Mikael Korhonen, SM2-luokassa Esa Ruotsalainen/Hannu Lamminen, SM3-luokassa Roni Kauppi/Sebastian Virtanen sekä SM4-luokassa Sami Korvola/Asko Kujala. Näitäkin kuljettajia seurataan mielenkiinnolla.

Kouvolan SM-osakilpailun järjestäjät toivovat runsasta osanottoa talviralliimme, niin kilpailijoita kuin katsojakin. Kerrankin täällä etelässä on lunta ja pakkasta niin että saadaan ajettua kunnon talviralli. Kilpailuun ilmoittautuminen päättyy 4.2.2019 klo 21:00. Kilpailuun on jo nyt ilmoittautunut myös ulkomaisia vahvistuksia – miten sujuu ajo italialaisilta Kymenlaakson lumisilla teillä, jää nähtäväksi.

Kouvolan seudun Autourheilijat (KSAU) viimeistelee kisaorganisaatiotaan mutta vielä mukaan toimitsijatehtäviin mahtuu, nettisivujemme kautta voi ilmoittautua toimitsijatehtäviin. Median akkreditointi on myös käynnissä perjantaihin 8. helmikuuta 2019 saakka. Nettisivuiltamme www.okautoralli.fi löytyy akkreditointilomake. Nettisivuiltamme löydät ennen rallia kaiken oleellisen tiedon mm. reitistä ja kilpailun aikataulusta, joten sitä kannattaa seurata.

Tervetuloa Kymenlaaksoon!

Teksti ja kuva: SM O.K. Auto-rallli tiedotus

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa