Facebook Twitter Email Pinterest

Kristian Kiviniemi hamuaa kärkeen Joensuun SM Itärallissa

28.02.2019 / Jarno Saari

Talvikausi Ralli SM -sarjassa ajetaan päätökseen tulevana viikonloppuna, kun Suomen huippukuskit mittaavat paremmuuksiaan Joensuun ympäristön hienoilla teillä. Perinteikäs Itäralli on yksipäiväinen kilpailu, jossa ajetaan kuusi erikoiskoetta lauantain aikana.
 
Edellisessä osakilpailussa hienosti kolmanneksi sijoittunut Kristian Kiviniemi on jälleen valmiina kärkikamppailuun TGS Worldwide -tiimin Skoda Fabia R5 -autolla.
 
- Tämän viikon alussa käytiin ajamassa pienet treenit ja kaikki toimi oikein hyvin. Mitään muutoksia ei lähdetty tässä kohdassa talvikautta tekemään. Ajettiin vaan ja kohennettiin tuntumaa autoon, Kiviniemi totesi.
 
- Joensuun ralleissa on yleensä ollut todella huiput tiet. Viikonlopulle on luvattu vielä pakkaskeliä, joten hienoa on päättää talvikausi hyvissä talviolosuhteissa.
 
Kristian Kiviniemi ja kartanlukija Enni Mälkönen lähtevät liikkeelle samalla tatsilla, jolla edellisessä rallissa Kouvolassa ajoivat.
 
- Varmasti tulee olemaan kova kilpailu, kun kuusi kuljettajaparia lähtee ajamaan voitosta. Palkintopallille on siis kovasti tunkua, Kiviniemi arveli.
 
- Lähdetään heti alusta saakka ajamaan kovaa ja pidetään oma homma kasassa koko päivän. Uskon, että taistellaan taas kärkisijoista. Oma tekemisemme kun toimii, niin voidaan varmasti olla tyytyväisiä lopputulokseen, Enni Mälkönen ennakoi.
 
--
 
Kiviniemen tiimin yhteistyökumppaneiden esittelyssä on nyt Voitelukeskus, joka on voitelualan huippuosaaja ja edelläkävijä alansa kehityksessä. Voitelukeskuksen laajasta ja laadukkaasta valikoimasta löytyy kaikki, mitä huolto vaatii. Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta auttaa asiakasta löytämään parhaat ratkaisut ja tuotteet asiakkaan kohteeseen.
 
Voitelukeskuksen nettisivujen kautta pääsette tutustumaan lisää heidän tuotteisiin ja toimintaan.
 
- Voitelukeskus ja Arto Tonttila ovat olleet vahvasti mukana tukemassa kilpauraani alusta lähtien ja heidän avulla ovat pyörät pyörineet, Kristian kertoi.
 
 
Kuva: Jarno Saari

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa