SuomeksiIn English

 

Sovella

Pirelli

Jarospeedille tekninen takaisku kauden kynnyksellä

Jaro Kinnunen ja Jarospeed -tiimi olivat suorittamassa viime viikonvaihteessa suunniteltua ajoharjoittelua, kun treeneissä iski varsinainen epäonni. Honda Civicin moottori rikkoutui ja tuho oli sen verran totaalinen, ettei voimanlähdettä pysty korjaamaan kisakuntoon.

Harjoitusten päättymisen ja kalliin tekniikkavian lisäksi pettymyksen määrää lisäsi vielä entisestään se, että Suomesta ei löytynyt kilpakäyttöön sopivaa uutta moottoria.

Niinpä Jaro Kinnunen joutui perumaan osallistumisensa ensi viikonloppuna SM-kauden avaavaan Riihimäki-ralliin.
"Kovasti on tehty töitä kauden alla sekä kaluston että treenaamisen eteen, ja sitten piti käydä näin. Uudet moottorin osat ehtivät kyllä saapua Suomeen viikonloppuun mennessä, mutta moottorin rakentamista ja sen säätämistä ei millään ehdi saada valmiiksi", Jaro harmitteli.

"Ei auta muu kuin korjata kilpuri kuntoon ja yrittää menestyä mahdollisimman hyvin tammikuun lopulla Rovaniemellä ajettavassa Tunturirallissa."

Viime vuonna Jaro Kinnusen kartanlukijana toiminut Mikael Korhonen siirtyi nelivetoisella kalustolla kilpailevan toisen ralliautoilijan vierelle ja heidän ohjelmassaan on myös paljon ulkomaan ralleja. Jarospeed toivottaa "Mikulle" onnea tuleviin koitoksiin. Jaron kartturiksi tulee ainakin talvikauden ajaksi Jukka Jämsen.