"$lang='en'""$lang='en'"
SuomeksiIn English

 

Kinnunen nousi toiseksi Nuorten SM-sarjassa

Ralli SM -sarjan talvikauden päätös ajettiin Joensuussa, kun Hartikainen SM Itäralli oli sarjan neljäs osakilpailu. Honda-kaksikko Jaro Kinnunen ja Mikael Korhonen sijoittui SM2-luokassa viidenneksi ja Nuorten SM-luokassa kolmanneksi.

Kaksivetoisten autojen SM2-luokan voittoon ajoi Kalle Pinomäki, joka oli kahdeksalla erikoiskokeella 1.23,7 minuuttia Kinnusta nopeampi. Nuorten luokan voittanut Esapekka Lappi oli Kinnusta minuutin nopeampi.
"Tuloksellisesti saavutimme juurikin samat sijat kuin edellisestä SM-osakilpailusta, mutta nyt olimme vauhdillisesti puolet lähempänä kärkeä. Pystyimme parantamaan omaa suoritusta selvästi", Kinnunen summasi.

"Meillä ei ollut tilanteita, mutta tässä rallissa ei ollut tarkoituskaan tehdä mitään ritarisuorituksia. Pieniä virheitä tuli ja yksi risteys valui huolella pitkäksi."

Jarospeed -tiimi jää tyytyväisenä odottamaan kesäkauden kilpailuja, kun Kinnunen on SM2-sarjan pisteissä seitsemäntenä ja Nuorten SM-sarjassa toisena.
"Talvikausi oli kiva päättää ehjään suoritukseen. Epäonnisen kauden aloituksen jälkeen suoritukset ovat olleet nousujohteisia. Nuorten sarjassa ollaan hyvin mitalivauhdissa, ja se onkin yksi tämän kauden tavoitteista", Jaro Kinnunen päätti.