"$lang='en'""$lang='en'"
SuomeksiIn English

 

Mercedes-Benz

Michelin

YLE Urheilu: MotorSport

Haaja

Jukka Korhonen julkistaa autonsa maanantaina

sm-korhonen.jpg

Kaksivetoisten SM-pronssille vuonna 2011 ja SM-hopealle 2010 ajanut nilsiäläinen Jukka Korhonen otti urallaan askeleen ylemmäs siirtyessään ajamaan Ralli SM -sarjassa nelivetoisten luokassa. Vielä on kuitenkin muutama päivä odotettava ennen kuin saadaan tarkemmin auton merkistä ja mallista tietoa.
"Harmittaahan se vähän, että päätös autosta jäi näin myöhäiseksi, mutta maanantaina päättyy Riihimäki-rallin ilmoittautumisaika, joten eiköhän se silloin ole jo julkaistavaa tietoa", paljasti Nilsiässä aamutuimaan lumitöissä tavoitettu nuorukainen.

Jukka Korhonen AKK:n rallivalmennettavia ja Driver Academyn kuljettaja. Tässä vaiheessa Korhosen urakehitystä oli tarkkaan mietitty, miten tästä eteenpäin.
"Kaksi vuotta tehtiin perustyötä kaksivetoisella autolla, ja nyt tultiin siihen päätökseen, että on aika siirtyä nelivetoiseen autoon."

Korhonen ei kuitenkaan mitenkään henkselit paukkuen lähde kauteen eikä missään nimessä uhoa Juha Salon päihittämisestä.
"Hyvin nöyränä lähden kauteen. En ole ehtinyt nelivetoisella ajaa kuin noin 100 kilometriä, joten turha tänään vielä on mitään tavoitteitakaan asetella. Mutta myönnettävä on, että uutta intoa on miehessä nyt valtavasti, ja uutta tekemisen meininkiä."

"Katsotaan nyt, miten kausi lähtee Riihimäellä vauhtiin. Toivoisin kuitenkin, että niin hyvin, että Tunturirallin toisena päivänä olisin jo lähes kärjen tuntumassa erikoiskoeajoissa", pohtii Korhonen.