"$lang='en'""$lang='en'"
SuomeksiIn English

 

Mercedes-Benz

Michelin

YLE Urheilu: MotorSport

Haaja

Mikko Pajunen pois SM O.K. Auto -rallista

Ralli SM

Ralli SM -sarjan nelivetoluokan SM1 pistetaulukossa kolmantena oleva jyväskyläläinen Mikko Pajunen ei osallistu seuraavaan osakisaan Kouvolan SM O.K. Auto -ralliin. SM1-luokan selkeä kärkikolmikko on tänä vuonna ollut Esapekka Lappi, Juha Salo sekä Mikko Pajunen. Nyt Pajusen poisjäämisen myötä tilaisuus taistella vähintään SM-pronssista paranee Riku Tahkolle sekä Ari Vihavaiselle. Tahkon ero Pajuseen on tässä vaiheessa 12,5 pistettä ja Vihavaisen 16,5 pistettä.

Mikko Pajunen jäi kokonaan pisteittä jo edellisessä osakisassa Lapualla, kun joutui ulosajon vuoksi keskeyttämään jo ykköserikoiskokeella. Pajunen kertoi auton kärsineen melkoisia vaurioita.

Ralli SM -sarjassa on vielä kolme osakisaa jäljellä. Kouvolan jälkeen ajetaan Merikarvialla elokuussa ja Keravalla syyskuussa. Pajunen ei vielä tässä vaiheessa osannut sanoa, jäävätkö loput sarjan osakisat myös ajamatta.

Kouvolan ilmoittautuneiden listalta löytyy myös mielenkiintoinen nimi kaksivetoisten luokasta, kun englantilaisen rallikonkarin Gwyndaf Evansin poika Elfyn on ottamassa tuntumaa suomalaisiin ralliteihin. Lieneekö syy Kouvolan kisaan osallistumisessa tuleva Neste Oil Ralli?