"$lang='en'""$lang='en'"
SuomeksiIn English

 

Katajamäki arvoitus pikku a:ssa

Pikku a:ssa luokan kärkipaikkaa pitävät yhteistuumin Janne Vähämiko ja Sami Vatanen. Lapualla huono onninen kauden avauskisan voittaja Tomi Tukiainen lähtee hakemaan pojista revanssia hieman vaivaisena:

- Viime päivät on menneet selkäkipua parannellessa. Nostin moottorikelkkaa ojasta ja selässä jokin linksahti. Selkä on kuitenkin paranemaan päin ja tulee tuskin haittaamaan suorituksessa. Lapualla Tukiainen suhautti päivän avaus-EK:lla penkan väärälle puolelle. -Siitä selvittiin peltitöillä. Mitään ns. kalliimpaa tekniikkaa ei hajonnut. Auto ehditään saada kyllä Mikkeliin valmiiksi, kertoo Tomi. Kisa on Tomille uusi tuttavuus:

- En ole alueella aiemmin ajanut ja on mielenkiintoista päästä uusille pikiksille. Täyttä pistepottia lähden tavoittelemaan, vaikka Katajamäen Kosti menee varmasti todella lujaa, jatkaa Tomi.

Kosti Katajamäki on ilmoittautunut kisaan VW Golf Kit Carilla, mutta auto on kuitenkin vaihtunut sitten Lapuan kisan, eikä uuden ajokin iskukyvystä ole vielä tietoa. Kuljettajalla vauhtia kuitenkin riittää.