"$lang='en'""$lang='en'"
SuomeksiIn English

 

Klemets päätti talvikauden SM-pisteille

Toni Klemets oli lauantaina ajetun Laukaan SM-rallin ison N-ryhmän yhdeksäs. Turkulainen Subaru-kuljettaja sai tuloksen muuten kovin hankalan talvikauden päätteeksi. Ryhmän voittaneesta Juha Salosta Klemets ja kartanlukija Panu Plosila jäivät 2.20 minuuttia.

- Kisa oli aika hankala. Se, että saimme muutaman SM-pisteen, on tottakai hyvä asia. Ajaminen oli kuitenkin hermostunutta ja luottamus kateissa, koska alkuvuoden kilometrit olivat niin vähissä. Auto kuitenkin toimi hyvin, kuski ei aivan, Klemets pohti maalissa.

- Viimeisellä erikoiskokeella painoin sen verran, että noustiin pari sijaa ylemmäs SM-pisteille. Päivän aikana tuli liikaa sellaista pumppailua ja vedettiin risteyksiä pitkäksi, hän lisäsi.

SM-sarjan kevättauon aikana Klemets keskittyy opiskelujenpäättämiseen. Opinnot Turun Ammattikorkeakoulussa ovat jokseenkin lopputyötä vaille valmiit. Seuraavaan kerran rallia mietitään vasta toukokuussa, jolloin hän osallistuu Tallinna-ralliin.

- Kesää varten ajetaan reilusti testiä. Auto on nyt saatu vihdoin hyväksi, ja kesällä vielä petrataan. Harmi, että talvi sujui auton kanssa painiessa. Kesäkausi on ollut minulle aina parempi, Klemets muistutti.