Facebook Twitter Email Pinterest

Voita rallirannekkeet SM-Itäralliin!

23.05.2015 / Sami Kolsi

Milloin ralli on viimeksi ajettu kesällä? Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 2 kpl rallirannekkeita SM-Itäralliin! Rallirannekkeella pääsee kaikille erikoiskokeille.

Osallistumaan pääset osoitteessa http://on.fb.me/1Kcf1UO tai Instagramissa www.instagram.com/ralli_sm (Instagramin käyttöä varten tarvitset sovelluksen tabletille tai älypuhelimeen)

ARVONNAN SÄÄNNÖT

JÄRJESTÄJÄ 

AKK Sports Oy/Ralli SM ("AKK Sports Oy" tai "järjestäjä"),
Kellokukantie 7 
01300 Vantaa

OSALLISTUMISOIKEUS 

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15-vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien AKK Sports Oy:n työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA 

Kampanja-aika alkaa 23.5.2015 ja päättyy 30.5.2015 kello 12.00.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua vastaamalla arvontakysymykseen Ralli SM -sarjan Facebook-sivulla tai Instagramissa. 

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN 

Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi ralliranneketta. Rannekkeella on vapaa pääsy kaikille erikoiskokeille.

Järjestäjän edustajista koostuva raati arpoo voittajat osallistujien keskuudesta.

Vastaamme voittajille Facebookin tai Instagramin kommenttikentässä. Pääpalkinnot on noudettavissa Joensuussa ajettavan SM-Itärallin kilpailukeskuksesta.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU 

AKK Sports Oy vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Arvontaan osallistujat vapauttavat AKK Sports Oy:n sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän, AKK Sports Oy:n sekä muiden mahdollisten arvonnan yhteistyökumppanien vastuu arvontaan osallistujien suuntaan rajoittuu maksimissaan näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoon tai määrään.

AKK Sports Oy ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä AKK Sports Oy:lle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT 

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja AKK Sports Oy:n niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien AKK Sports Oy:stä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, AKK Sports Oy:llä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

AKK Sports Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Ralli SM -sarjan Facebook ja Instagram sivulla.

Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Annat tietosi AKK Sports Oy:n käyttöön, etkä Facebookille tai Instagramille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin ja Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 45 pistettä LMM (Rally2)
2. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 34 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 26 pistettä KoMoKe (R5)
5. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 25 pistettä AlavUA (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa