Facebook Twitter Email Pinterest

Juha Vuorela

30.01.2003 /

Juha Vuorelan ja Markus Nousiaisen aloitus Rallin SM-sarjassa Rovaniemellä päättyi toisena kilpailupäivänä ulosajoon. Ulosajo tapahtui erikoiskokeella 8. Koko kilpailu siihen asti meni ajollisesti hyvin, mutta rengasrikko ja kanssa kilpailijat haittasivat menoa.

Arctic Lapland Rallyyn valmistautuminen sujui suunnitelmien mukaan. Edellisviikon lopun testit Pylkönmäellä sekä kisapäivän aattona ajettu testierikoiskoe toivat tuntumaa uuteen Mitsubishi Lancer Evo 7 malliin. - Eihän kilometrejä liikaa tullut, mutta kaikki tuntui hyvältä, mietti Juha Vuorela ennen kilpailua.

Heti toisella erikoiskokeella oli edellä lähtenyt kilpailija pyörähtänyt ja pojat joutuivat pysähtymään siihen pariksi minuutiksi. Neljännellä erikoiskokeella he saivat auton kiinni ja aikaa paloi siinäkin reilu puoliminuuttia liikaa. Eniten aikaa meni kuitenkin viidennellä ek:lla kun eturengas osui monen muun tavoin kiveen ja se oli vaihdettava. Nämä veivät vähän fiilistä kisasta, mutta tarkoitus oli ajaa omaa ajoa jatkossa. Juhan ja Markuksen osalta kisa päättyi lauantai päivän toiselle erikois- kokeelle kun ihan vähän ennen maalia Mitsubishi sukelsi syvälle hankeen. - Jarrutuksessa tapahtui jotain ihmeellistä. Oikean puolen eturenkaasta puuttui lähes kaikki nastat, uskon että se oli syynä ulosajoon, arveli pettynyt Juha Vuorela.

SM-sarja jatkuu Lapualla 22.2. ja siellä odotukset on korkealla. - Auto tuntui kuitenkin hyvältä ajaa. Saamme ajaa tässä välillä varmaankin lisää kilometrejä ja Lapualla tuskin on ainakaan sitä ongelmaa että muut tukkivat tien, uskoo Juha.

Pojista on ajokuva Rovaniemeltä netissä osoitteessa: www.plopcrew.net ja sieltä klikkaamalla kohdasta kuvagalleria löytyy Arctic Rallyn kohdasta.

Autourheilu terveisin
Tiedottaja Vesa Rauhala
vesa.rauhala@netikka.fi

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Pasi Kilpeläinen 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa