Facebook Twitter Email Pinterest

Aki Teiskonen

12.02.2003 /

Arctic Lapland ralli jätti meille hyvän maun suuhun. Mielestäni onnistuimme hyvin kun ottaa huomioon, että olimme ensimmäisessä nuotittavassa kisassa uudella etuveto autollamme. Varsinkin lauantai päivän nousu ja päättäväisen ajamisen tuomat SM pisteet tuntuvat todella hyvältä.

Emme kuitenkaan ole jääneet nautiskelemaan hyvästä olostamme, vaan testiä on tehty autolle aina kun vain on ollut mahdollisuus. Runsas ajaminen on tuonut tulosta ja olemme onnistuneet säätämään autoamme entistä parempaan iskuun. Samalla on tullut ajoharjoitusta, joka ei ole koskaan pahasta.

AKK:n valmennusryhmän leiritys jatkuu tällä viikolla. Olemme torstain ja perjantain leirillä, jossa on tälläkin kertaa luvassa kiinnostavaa ohjelmaa. Olen edelleen hyvin positiivisella mielellä ryhmän suhteen, se on jo tähän mennessä tuonut esille monia sellaisia kysymyksiä, joita ei itsestään tule huomioineeksi.

Olemme tarkistaneet tämän vuoden kisakalenterimme. Muutama päivä sitten varmistui, että tulemme osallistumaan Tallinna ralliin 2-3.5.2003. Olin viime vuonna tutustumassa kisaan ja nyt sitten tulemme toteuttamaan Eestin reissun kilpailijoina. Vaikkakaan Tallinna ei ole maantieteellisesti kaukana, saamme sieltä KV ralli kokemusta. Pidän tulevaisuuden kannalta tärkeänä totutella liikkumaan muuallakin kun kotoisissa ympyröissä. Toukokuu tulee muutoinkin olemaan kiireinen, onhan Belgiassa ajettava asfalttiralli kuun loppupuolella.

Lapualle lähdemme ajaman kauden päätavoitteet mielessä. Minulla ei ole kokemusta pohjanmaanteistä, mutta mikäli puheista voi jotakin päätellä tulevat ne sopimaan Hondalle erinomaisesti. Tavataan Lapualla!

Aki Teiskonen, Laukaa
040 593 3570
http://www.koskeloteiskonen.com

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
2. Teemu Asunmaa / Jani Salo 88 pistettä Alavuden UA (R5)
3. Juuso Metsälä / Matti Kangas 37 pistettä KeurUA (R5)
4. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 37 pistettä MäntsMK (R5)
5. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 36 pistettä SaarUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa