Facebook Twitter Email Pinterest

Pikku n: Eero Räikkönen näytti pojille

22.02.2003 /

Luokassa taisteltiin alkupäivästä tuttuun tyyliin sekunneista. Kärjessä 2 EK:n jälkeiseen huoltoon tuli Honda Civicillä Timo Mäenpää, toisena Eero Räikkönen myös Honda Civicillä ja kolmantena Pekka Turunen Renault Cliolla - hänkin kärjestä vain 5,6 sekuntia. Neljän ajetun EK:n jälkeen Eero Räikkönen oli ottanut paikkansa, Mäenpää putosi kolamnneksi piipahdettuaan kolmos EK:lla erään talon pihaan:
- Pitäis saada nää ranteet kuntoon, kun tollasta pääsee tapahtumaan, sadatteli Mäenpää. Turunen oli kakkosena mutta hänellä oli huolia auton säätöjen kanssa:
- En tiedä mistä se on kiinni, auto kiemurtelee ja on tosi levoton, hän kertoili huoltomiesten mittaillessa auton aurauskulmia. Räikkönen piti johtonsa lopulta maaliin saakka ja oli luonnollisesti yhtä hymyä: - Ei tarvinnut kuutosella enää hirveästi rynnätä, kun pojat hölmöili, hän myhäili.

Pekka Turusen meno keskeytyi EK 5:lla. Mäenpää putosi lopulta kolmanneksi Antero Saaren otettua kakkostilan Opel Astrallaan. Luokan pistejohdossa jatkaa edelleen Timo Mäenpää 34 pisteellä, toisena Eero Räikkönen jolla pisteitä 31. Antero Saari nousi pistetilaston kolmoseksi, pisteitä 22.

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
2. Teemu Asunmaa / Jani Salo 88 pistettä Alavuden UA (R5)
3. Juuso Metsälä / Matti Kangas 37 pistettä KeurUA (R5)
4. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 37 pistettä MäntsMK (R5)
5. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 36 pistettä SaarUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa