Facebook Twitter Email Pinterest

Aki Teiskonen

19.03.2003 / Aki Teiskonen

Talvikauden päättävään SM sarjan osakilpailuun Mikkelissä starttasimme kauden tavoitteet mielessä. Halusin saada aikaiseksi tasaisen suorituksen ja päästä sen myötä parempaan vauhtiin.

Lapuan jälkeinen testiohjelmamme tuottikin tulosta kovatasoisessa kilpailussa. Nuotti oli kohdallaan ja oma ajaminen myöskin hieman varmempaa sekä rohkeampaa. Ajooni kokonaisuudessaan en kuitenkaan ole täysin tyytyväinen, sen parantamisessa on vielä tekemistä. Matkaan mahtui pari pyörähdystä, joilla ei ollut suurta merkitystä lopputuloksen ehkä noin 10 sekuntia niissä kului. Auto toimi erinomaisesti, eikä renkaiden suhteen ole mainittavaa. Mielestäni onnistuin viemään kisan läpi suhteellisen tasaisella suorituksella, kuten olin ennakkoon ajatellutkin. Loppu-tuloksissa 6. sija on ihan hyvä ja sen myötä saadut pisteet takaavat hyvän lähtönumeron kesäkisoihin.

Tulevan kilpailutauon käytämme mahdollisuuksien mukaan testaukseen, jos vain kelit antavat myöden. Autolle tulemme tekemään täyden huollon ja sitä tullaan päivittämään uusilla osilla. Auton sekä miehistön tulee olla valmiina Tallinnassa toukokuun alussa, jossa kautemme jatkuu.

Talvikauden jälkeen voin todeta, että olemme lähestyneet ryhmän kärkivauhtia ja uskon sen löytyvät kauden kuluessa. Olemme ylittäneet kauden alussa asettamamme tavoitteet, josta osoituksena on mukavasti karttunut pistetili. Suunta on ollut selkeästi eteenpäin, joten lähden luottavaisin mielin kesän kisoihin.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 45 pistettä LMM (Rally2)
2. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 34 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 26 pistettä KoMoKe (R5)
5. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 25 pistettä AlavUA (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa