Facebook Twitter Email Pinterest

Teemu Arminen

03.02.2005 /

Teemu Armisen ja Seppo Varmavuon Arctic Lapland ralli meni perjantain kilpailun osalta suunnitelmien mukaan. Varmalla ajolla kokemusta keräten maaliin. Lauantain taktiikka murenikin sitten jo ensimmäisellä erikoiskokeella tekniikkavikaan.

Perjantaina Teemun ja Sepon erikoiskoe ajat isossa N-ryhmässä sijoittuivat kahdenkymmenen molemmin puolin.
- Se sujui sillä tavalla, kun suunniteltiin. Kilometrejä alle tasaisella suorituksella. Me ei huimisteltu, todella varmasti tultiin, Teemu totesi päivän päätteeksi. Auton kanssa ei murheita ja nuotti toimii. Myös Teemu malttoi ajaa riskittömästi, kuvaili nuotinlukija Seppo Varmavuo.

Maalissa kuuden erikoiskokeen ja 92 kilometrin jälkeen ison N-ryhmän 19:sta. Tässä Teemun ja Sepon erikoiskoe sijoitukset luokassaan, 25, 24, 21, 21, 18, 18.

Kisa päättyi tekniikkavikaan

Lauantai päivälle oli myös selvä taktiikka. Nostaa selvästi vauhtia ja kokeilla määrätyillä erikoiskokeilla kokeilla ajaa täyttä. Mutta niin ei ollut tarkoitettu. Aamun aloitus Jyrhämäjärvi ja erikoiskokeen maalissa Subarun kytkinpoljin jäi pohjaan.
- Kytkimen pääsylinterin letku oli irti ja nesteet tulivat pois. Vika ei ollut suuri, sillä huollon pojat saivat sen myöhemmin heti kuntoon. Keskeytys oli kuitenkin edessä, harmitteli Varmavuon Seppo.

Mutta hommassa mennään eteenpäin ja jo tulevana viikonloppuna Teemu ajaa alustatestejä. Näin vauhtia haetaan seuraavaan Mikkelin osakilpailuun.

teksti: Vesa Rauhala

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Pasi Kilpeläinen 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2020

1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi 16.-18.1.
2. SM Vaakuna-Ralli Mikkeli 7.-8.2.
3. SM Itäralli, Joensuu 28.-29.2.
4. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola 4.-5.9.
5. Pohjanmaa SM-Ralli, Seinäjoki 25.-26.9.

SM-sarja sosiaalisessa mediassa