Facebook Twitter Email Pinterest

Jukka Ketomäki

17.02.2005 / Jukka Ketomäki

Ralliautoilun SM-sarja jatkuu Mikkelissä lauantaina 19.2. Jukka Ketomäki lähtee jälleen tutun Jarkko Alasen kanssa ison N-ryhmän taistoon aikomuksenaan jatkaa Ruotsin MM-rallissa alkanutta ryhmävoittojen sarjaa. - Kovin pitkää "lomaa"

ralleista ei ehdi tulemaan, kotiuduimme Tiistaina ruotsista ja Perjantai-aamuna ollaan jo nuotittamassa Mikkelissä, Ketomäki kertoo.

- Mikkeliin on hieno startata, sillä pidän kisan vaativista teistä. - Auto on huollettu ruotsin kisan jäljiltä ja pienet viat korjattu. Vaihdelaatikko vaihdetaan uuteen ja lataudutaan henkisesti lyhyen kisan vaatimaan nopeaan tempoon, kertoo korkeinta SM-pistepottia ja Subaru Challengen johtopaikkaa hakeva Ketomäki.

- Kauden alku on ollut kyllä kokonaisuudessaan positiivinen juttu meille.

Yhteistyö Subarun kilpailutoiminnasta vastaavan Tommi Mäkinen Racingin kanssa toimii mainiosti ja kaikki heidän tietotaitonsa on meidän tiimimme käytössä.

Auto on jo nyt MM-voittovauhdissa ja kunhan sitä saadaan pala palalta hiottua paikoilleen, uskoisin, että lisää on luvassa, Ketomäki suunnittelee Mikkelin kisan aattona.

Arctic Lapland rallyn perusteella näyttäisi, että Mitsun ykköskuski Juha Salo ja Subarulla ajava Jari Ketomaa tulevat olemaan ne kuljettajat joiden kanssa käydään taas se tiukin vääntö. Unohtaa ei kuitenkaan sovi Arctic Lapland Rallyä voittanutta Hannu Hotasta. -Kannattaa seurata, miten yönsininen Subarumme etenee, sillä Mikkeliin lähdetään menestymään, Pohjalaiset todistavat.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 45 pistettä LMM (Rally2)
2. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 34 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 26 pistettä KoMoKe (R5)
5. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 25 pistettä AlavUA (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa