Facebook Twitter Email Pinterest

Jukka Ketomäki

17.02.2005 /

Ralliautoilun SM-sarja jatkuu Mikkelissä lauantaina 19.2. Jukka Ketomäki lähtee jälleen tutun Jarkko Alasen kanssa ison N-ryhmän taistoon aikomuksenaan jatkaa Ruotsin MM-rallissa alkanutta ryhmävoittojen sarjaa. - Kovin pitkää "lomaa"

ralleista ei ehdi tulemaan, kotiuduimme Tiistaina ruotsista ja Perjantai-aamuna ollaan jo nuotittamassa Mikkelissä, Ketomäki kertoo.

- Mikkeliin on hieno startata, sillä pidän kisan vaativista teistä. - Auto on huollettu ruotsin kisan jäljiltä ja pienet viat korjattu. Vaihdelaatikko vaihdetaan uuteen ja lataudutaan henkisesti lyhyen kisan vaatimaan nopeaan tempoon, kertoo korkeinta SM-pistepottia ja Subaru Challengen johtopaikkaa hakeva Ketomäki.

- Kauden alku on ollut kyllä kokonaisuudessaan positiivinen juttu meille.

Yhteistyö Subarun kilpailutoiminnasta vastaavan Tommi Mäkinen Racingin kanssa toimii mainiosti ja kaikki heidän tietotaitonsa on meidän tiimimme käytössä.

Auto on jo nyt MM-voittovauhdissa ja kunhan sitä saadaan pala palalta hiottua paikoilleen, uskoisin, että lisää on luvassa, Ketomäki suunnittelee Mikkelin kisan aattona.

Arctic Lapland rallyn perusteella näyttäisi, että Mitsun ykköskuski Juha Salo ja Subarulla ajava Jari Ketomaa tulevat olemaan ne kuljettajat joiden kanssa käydään taas se tiukin vääntö. Unohtaa ei kuitenkaan sovi Arctic Lapland Rallyä voittanutta Hannu Hotasta. -Kannattaa seurata, miten yönsininen Subarumme etenee, sillä Mikkeliin lähdetään menestymään, Pohjalaiset todistavat.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Mikko Markkula 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.2. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Länsirannikon ralli, Varsinais-Suomi
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 4.-5.9. SM Ralli Oulu
6) 1.-2.10. Kokkolan UA 60-v SM Juhlaralli

SM-sarja sosiaalisessa mediassa