Facebook Twitter Email Pinterest

Marko Kakko

13.03.2005 / Marko Kakko

Marko Kakko sijoittui neljänneksi lauantaina ajetussa Laukaan SM-rallin ison N-ryhmän kilpailussa. Mitsubishi Ralliart Finlandin kuljettajalle tulos oli alkukauden paras. Nyt rallin SM-sarja siirtyy kevättauolle. Kakko oli syystäkin tyytyväinen talvikauden viimeisen osakilpailun antiin.

- Suhteellisen ok suoritus. Hyvä homma, että päästään kesäkauteen nyt hyvillä mielin. Laukaalla olisi ollut ehkä mahdollisuus palkintopallillekin, mutta nelosella kävin vähän penkassa. Siinä hukkui muutama kallis sekunti. Parempaankin olisi siis ollut varaa, jos kuskilla olisivat ranteet pelanneet. Mutta ihan hyvä näinkin. Saatiin se onnistuminen mitä tässä ollaan koko talvikausi yritetty, Kakko totesi.

Laukaalla ison N-ryhmän voitti Juha Salo. Kakko ja kartanlukija Pasi Hedman jäivät ykkösnimestä 1.49 minuuttia. Viimeisellä erikoiskokeella Kakko teki hyvän kirin noustuaan kuudennelta sijalta neljänneksi.

- Auto saatiin testeissä hyväksi ajaa. Laukaalla kaikki toimi hienosti. Huolto on tehnyt paljon töitä ja onneksi saatiin nyt tulos ja hyvät SM-pisteet. Odotan kesäkautta jo innolla, Kakko sanoi.

Seuraava rallin SM-osakilpailu ajetaan vasta kesäkuussa. Kakolla ei ole vielä sorakokemusta uudesta Mitsubishi Lancer Evolution VIII -autostaan. Ennen kesän kotimaan arvokisoja Kakko osallistuu Tallinna-ralliin.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 122 pistettä Alavuden UA (Rally2)
2. Jari Huttunen / Antti Haapala 120 pistettä KiuUA (R5)
3. Lauri Joona / Tuukka Shemeikka 119 pistettä SAU (Rally2)
4. Juha Salo / Kristian Temonen 119 pistettä Karkkilan UA (Rally2)
5. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 51 pistettä LMM (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa