Facebook Twitter Email Pinterest

Subaru Challenge jatkuu kaudella 2006

29.09.2005 /

Historian ensimmäinen Subaru Challenge - sarjan kilpailukausi päättyy lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna Hyvinkäällä. Kokemukset kilpailusarjasta ovat olleet myönteiset niin kilpailijoiden kuin järjestäjienkin keskuudessa, ja jatkoa on luvassa kaudelle 2006.

- Sarjan ideana on tarjota menestystä ja kannustusta myös niille kuljettajille, jotka eivät vielä taistele yleisessä SM-sarjassa N-ryhmän voitosta ja tässä onnistuimme. Ensimmäinen kausi menee aina hiukan harjoitellessa, mutta monista asioista saimme oppia seuraavaa kautta ajatellen, kertoo sarjan perustajista Satu Salomaa Suomen Subarulta.

N-ryhmän Subaruja maahantuova ja erilaisia ralliautoiluun liittyviä palveluita tuottava Tommi Mäkinen Racing Oy on toinen kilpailusarjan taustaorganisaatioista. Nelinkertaisen rallin maailmanmestarin yrityksessä ollaan myös tyytyväisiä pilottivuoteen.

- Varsin pian sarjan käynnistymisen jälkeen huomasimme, että tällaiselle kilpailusarjalle oli todella tilausta. Seuraava kausi on nyt työn alla ja sääntöjä uudistetaan ja tarkennetaan. Palkinnot ovat myös suunnitteilla ja panostus niihin tulee olemaan vahva, kertoo Tommi Mäkinen.

Kauden 2006 Subaru Challengen säännöt ja palkinnot julkaistaan Helsinki Motor Shown yhteydessä, joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna.


http://www.subaru.fi/ ja tommimakinen.com

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Mikko Markkula 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.2. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Länsirannikon ralli, Varsinais-Suomi
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 4.-5.9. SM Ralli Oulu
6) 1.-2.10. Kokkolan UA 60-v SM Juhlaralli

SM-sarja sosiaalisessa mediassa