Facebook Twitter Email Pinterest

Sebastian Lindholm

16.02.2006 / Sebastian Lindholm

Sebastian Lindholmin taistelu tämän vuoden ralliautoilun SM-mitalista alkaa ensi lauantaina. Kauden kolmannet pisteet jaetaan Mikkelissä, missä ajetaan kahdeksan erikoiskokeen kilpailu. Ralliautoilun SM-kullan seitsemän kertaa urallaan voittanut Lindholm lähtee kilpailuun selkeässä haastajan roolissa, sillä piste-ero A-ryhmän kärkinimeen Jarmo Mikkoseen on 24 pistettä. Lindholm ei osallistunut kauden avauskilpailuun, joten pisteiden keruu on aloitettava vasta nyt.

- Virheisiin ei ole varaa. Toisaalta olen tottunut tähän, sillä tilanne on osaltani ollut samankaltainen jo usean vuoden ajan. Jostain syystä Tunturi (kauden avauskisa) ei ole viime aikoina ollut minulle kovin suosiollinen. Nyt jouduimme valitettavasti jättämään sen kokonaan väliin ja aloitamme vasta Mikkelistä, sanoo Lindholm.

"Basti" lähtee kauteen tutulla automerkillä ja mallilla. Alla on taas Peugeot 206 WRC, mutta uusimmalla tekniikalla, mitä Lindholmilla on koskaan Suomessa ollut. Testikilometrejä on kertynyt hieman yli sata.

- Ajoin viime perjantaina testiä tutulla tiellä ja lauantaina olimme 0-autona nuorten SM-rallissa Hyrylässä. Varsinkin kilpailun yhteydessä ajetut kilometrit tulivat tarpeeseen autolle ja miehistölle, sillä viimeisestä lumella ajetussa rallistani on kulunut pari vuotta. Saimme myös haettua auton säätöjä kohdalleen kauden avausta varten. Auto ei vielä tunnu siltä, minkälainen haluaisin sen olevan, mutta toivottavasti Mikkelissä tilannetta saadaan käännettyä parempaan suuntaan.

Mikkelin kilpailun reitti on aina ollut vaativa. Tänäkin vuonna erikoiskokeista osa on uusia ja monet ajetaan päinvastaiseen suuntaan, kuin edellisinä vuosina. Lindholm on voittanut Mikkelin SM-rallin kaksi kertaa vuosina 2003 ja 2004.

SM Vaakuna Ralli käynnistyy Mikkelin torilta lauantaina 18.2. kello 11. Maaliin tullaan noin 17.30.

LISÄTIETOJA:
Sebastian Lindholm
0400 441917
www.sebateam.fi
sebateam@sebateam.fi

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 45 pistettä LMM (Rally2)
2. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 34 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 26 pistettä KoMoKe (R5)
5. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 25 pistettä AlavUA (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa