Facebook Twitter Email Pinterest

Sebastian Lindholm

08.03.2006 / Sebastian Lindholm

SM-rallin talvikausi päättyy Peurunka-Ralliin

Sebastian Lindholm hakee Laukaassa kärkisijoitusta

Ralliautoilun SM-sarjan kauden kolmas ralli ja samalla neljäs osakilpailu ajetaan ensi lauantaina 11.3. Laukaan ympäristössä. Kilpailussa on yhteensä seitsemän erikoiskoetta ja yhteismittaa niille kertyy noin 100 kilometriä. Sebastian Lindholm lähtee kilpailuun numerolla kolme, takanaan vasta yksi osakilpailu ja sieltä toinen tila.

- Mikkelissä saimme 12 pistettä, jota pidän ajotaukoon nähden hyvänä tuloksena. Ei ole helppoa tulla takaisin sarjaan pitkän kisatauon jälkeen, sanoo Lindholm.

Mikkelin kisassa Lindholmin ajo oli hieman ruosteessa, eivätkä auton säädöt olleet aivan täysin kuskin mieleen.Parannuksia on haettu teisteistä.

- Ajoimme hyvän testipäivän viikko ennen Laukaan kisaa. Löysimme tiettyjä asioita, joilla saimme auton ajettavuutta paremmaksi. Uskon, että jo näillä muutoksilla pystymme ajamaan parempia ek-aikoja, vaikka vieläkin parannettavaa riittää.

Peurunka-rallin erikoiskokeet ajetaan Jyväskylän MM-rallista tutuista maisemissa. Tästä ei kuitenkaan ole suuremmin hyötyä kokeneelle Jyväskylän kävijälle.

- Talvi on aina täysin toinen asia kuin kesä. Esimerkiksivanhoja Jyväskylän nuotteja ei näissä olosuhteissa voi lainkaan hyödyntää. Tottakai, jos ajosuunta on sama, niin teistä varmasti osan muistaa, mutta ajaminen on joka tapauksessa erilaista kuin kesällä. Katsotaan sitten, kun saamme reitin eteemme, eli tulevana perjantaina.

Jari-Matti Latvala lähtee kilpailuun SM-johdossa. Hän on saanut kasaan 25 pistettä. Pisteen päässä hänestä on Jarmo Mikkonen. Lindholm löytyy yhteispisteissä sijaluvulta kuusi, 12 pistettä tilillään.

LISÄTIETOJA: 0400 441917 / Sebastian Lindholm

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 45 pistettä LMM (Rally2)
2. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 34 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 26 pistettä KoMoKe (R5)
5. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 25 pistettä AlavUA (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa