Facebook Twitter Email Pinterest

Toni Klemets

09.03.2006 /

Toni Klemets luottavaisena Laukaan SM-ralliin

Toni Klemets odottaa lauantaista Laukaan SM-rallilla erityisellä mielenkiinnolla. Hän on päässyt testaamaan lisää Mitsubishi Lancer Evolution VIII -autoaan ja on tullut auton ominaisuuksien kanssa tutummaksi. Lisäksi hänen viereensä kartanlukijaksi Panu Plosilaa tuuraamaan istuu tällä kertaa Risto Pietiläinen, joka on tullut tutuksi Harri Rovanperän rinnalta MM-sarjassa.

- Aikamoinen viikonloppu edessä. Ennakkoajatukset ovat hyvät. Testasin autoa mm. yhdessä sprinttikilpailussa ja voitin siellä koko yleiskilpailun. Nyt tunnen auton jo paljon paremmin, Subarun Mitsubishiin vaihtanut Klemets sanoo.

- Riston tulo kartanlukijaksi tuo varmasti lisää kokemusta autoon. Hän on kuitenkin MM-tason ammattilainen ja tuo omalla osaamisellaan varmasti paljon uutta opittavaa myös kuskille niin ajamiseen kuin nuotin tekemiseenkin. Tavoitteet kilpailussa ovat enemmän ajollisia kuin tuloksellisia. Toisaalta, jos ajo sujuu, pitäisi tuloksestakin tulla sitten hyvä, Klemets lisää.

Laukaan SM-rallissa ajetaan seitsemän erikoiskoetta osin Suomen MM-rallistakin tutuilla teillä. Klemets (TurunUA) on ennen talvikauden päättävää osakilpailua SM-sarjan yhteispisteissä kymmenentenä.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Jani Salo 107.5 pistettä Alavuden UA (R5)
2. Emil Lindholm / Mikael Korhonen 95 pistettä NHD (R5)
3. Mikko Heikkilä / Henri Arpiainen 61 pistettä MäntsMK (R5)
4. Esa Ruotsalainen / Jukka Ruotsalainen 51 pistettä SaarUA (R5)
5. Juha Salo / Mikko Markkula 49.5 pistettä Karkkilan UA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.2. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Länsirannikon ralli, Varsinais-Suomi
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 4.-5.9. SM Ralli Oulu
6) 1.-2.10. Kokkolan UA 60-v SM Juhlaralli

SM-sarja sosiaalisessa mediassa