Facebook Twitter Email Pinterest

Teemu Arminen

14.06.2007 / Teemu Arminen

 
Riihimäkeläinen Teemu Arminen starttaa lauantaina kello 09.01 alkavaan ralliautoilun SM-sarjan viidenteen osakilpailuun tavoitteenaan sijoitus ison N-ryhmän kolmen parhaan joukossa. Lisäksi kiikarissa on Subaru Challengen korkeimmat pisteet.

- Jos kauden alussa asetettu tavoite, SM-mitali, meinataan saavuttaa, täytyy viimeistään nyt alkaa takoa kunnon tuloksia. Enää eivät sijat viiden korvilla riitä, Teemu painottaa.

Seitsemän erikoiskokeen mittaiseen kilpailuun valmistautuminen on sujunut odotusten mukaisesti. Alla on nyt hiukan reilu 200 testikilometriä usealla eri tiellä, joista suurin osa on kertynyt viimeisen viikon aikana, joten ajotuntuma on ainakin hyvä. Vielä perjantai-iltana ennen kilpailua on tarkoitus käydä ajamassa lyhyt viimeistelytesti, jotta "tatsi" lauantaiaamuna olisi kohdallaan.

Armisen kilpuriin, N-ryhmän Subaru Imprezaan, on kevään aikana tehty normaalit perushuollot voimansiirtoon ja alustaan. Ainoastaan iskunvaimentimiin on tehty pieniä muutoksia.
- Auto toimi ennakkotesteissä todella hyvin. Kokeilimme joitain erilaisia säätöjä, mutta palasimme nopeasti alkuperäisiin, jotka havaittiin hyviksi ja toimivimmiksi. Auto tuntuu nyt todella hyvältä, joten kilpailuun on voi lähteä erittäin luottavaisin mielin, Teemu kertoo testeistä. 

Teemu Arminen starttaa kartanlukijansa Seppo Varmavuon kanssa reitille numerolla 13. Kilpailun keskitetty huolto sijaitsee Keravan Saviolla ns. Klondyken alueella, jossa kilpailijat käyvät päivän aikana kahdesti. Kilpailun päättää yleisöerikoiskoe Vantaan Vauhtikeskuksessa kello 16.45 alkaen. Maaliin ensimmäisiä kilpailijoita Keravalle odotetaan noin kello 17.15 tienoilla.

Lisätietoja:
Timo Rintakoski
040 521 2678
timo.rintakoski@kolumbus.fi

 
 

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 88 pistettä LMM (Rally2)
2. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 75 pistettä AlavUA (Rally2)
3. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 74 pistettä VihUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 65 pistettä KoMoKe (R5)
5. Niclas Grönholm / Kristian Temonen 49 pistettä EMSC (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa