Facebook Twitter Email Pinterest

Axel Lindholm

18.09.2008 / Axel Lindholm

Axel Lindholm hakee ehjää suoritusta SM Vaakuna rallista
- Kauden viimeisestä nelivetokilpailusta tavoitteena A-junioreiden voitto

Hurjassa tuloskunnossa oleva inkoolainen Axel Lindholm, 20, kartanlukijansa Timo Hantusen kanssa tavoittelevat tulevana lauantaina ajettavasta ralliautoilun SM-sarjan päätöskilpailussa järjestyksessään seitsemättä kauden 2008 A-junioreiden korkeinta palkintosijaa.
Huipputehokasta N-ryhmäläistä Mitsubishi Lancer Evolution IX ralliautoa ohjastava Lindholm suuntaa SM Vaakuna rallin seitsemälle pikataipaleelle ja 94 erikoiskoekilometrille tarkoituksenaan ajaa virheetön suoritus kilpailukautensa viimeisestä nelivetokilpailusta. Samalla käynnistyy myös Axelin ja Timon kilpailukauden kolmen viimeisen kilpailuviikonlopun ralliputki, jonka päätteeksi Axel nousee yleisen luokan kuljettajaksi.

- Suuntaan Mikkeliin todella motivoituneena, sillä A-junioreiden voiton lisäksi tavoitteenamme on ajaa ehjä suoritus ja sitä kautta kaventaa eroa minun ja yleisen luokan kärkikuljettajien välillä. Kuluneena kesäkaudella vauhtini on mukavasti noussut ja sillä tiellä aiomme jatkaa, Lindholm suunnitteli.

- En ole Mikkelin ympäristössä aikaisemmin kilpaillut, joten tiedä mitä odottaa. Mutta koska kilpailussa ajetaan pitkälti samoja rallipolkuja kuin aikaisempina vuosina, saavat jo kilpailukokemusta omaavat huomattavan edun ennen kuin kilpailu on ehtinyt edes alkaa. Koska tämä ralli ajetaan seuraavan kerran jo puolen vuoden päästä, olisi nyt tärkeää saada ajettua seitsemän ehjää pikataivalta ja sitä kautta saada kokemusta jota hyödyntää tulevalla kilpailukaudella, Lindholm jatkoi.

SM Vaakuna ralli starttaa lauantaina klo 10 ja maaliin numerolla 114 ajavaa Axel Lindholmia odotellaan klo 18.45 aikoihin.

Pisteet top 5

1. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 70 pistettä LMM (Rally2)
2. Benjamin Korhola / Sebastian Virtanen 46 pistettä VihUA (Rally2)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 43 pistettä AlavUA (Rally2)
4. Anssi Rytkönen / Mikael Korhonen 36 pistettä KoMoKe (R5)
5. Mikko Heikkilä / Kristian Temonen 34 pistettä MäntsMK (Rally2)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa