Facebook Twitter Email Pinterest

CLO Racing

18.09.2008 / CLO Racing

Ralli SM-sarjan isossa N-ryhmässä ensimmäistä kauttaan kilpailevalla viime vuoden Nuorten rallisarjan Suomen mestarilla Tapio Suomisella on ollut varsin vaiherikas ja opettavainen kausi. Jokaisessa SM-osakilpailussa hyvinkääläinen on saavuttanut SM-pisteitä, paitsi kahdessa keskeytykseen päättyneessä kilpailussa.

Kuluvan kauden SM-sarjan päätös ajetaan tulevana lauantaina 20. syyskuuta Mikkelissä, jossa Suomisen tarkoituksena oli päättää kausi vuoden parhaaseen tulokseen.

- Valitettavasti joudun jättämään kauden päätöskilpailun väliin. CLO Racingin Mitsubishi Lancer Evo9 olisi ollut täydessä iskussa ja vapaasti käytössäni, mutta yksi merkittävimmistä tukijoistani on jättänyt ison osan velvoitteistaan hoitamatta. Siitä johtuen minulla ei ole taloudellisia edellytyksiä suoriutua kilpailuun liittyvistä kustannuksista, Suominen ilmoitti totuutta kaartelematta.
- Näin ollen olen pakotettu peruuttamaan osallistumiseni Mikkelin SM-osakilpailuun.

Kovatasoisessa isossa N-ryhmässä kilpaillut Suominen myöntää myös, että tämän kauden aikana on maksettu oppirahojakin monessa asiassa.

- On tullut tehtyä virheitä esimerkiksi renkaiden kanssa. Sen olen myös nyt huomannut, että yleisen luokan SM-sarjan läpivieminen on ollut totista työtä auton huoltamisesta lähtien. Kilpailukausi pitää sisällään paljon muutakin kuin vain ajamista ja kilpailemista, Suominen summasi.
- Nyt tahdon kiittää yhteistyökumppaneitani ja omaa tiimiäni kuluvan vuoden yhteistyöstä. Te olette olleet tärkeänä osana mahdollistamassa osallistumiseni tämän kauden kilpailuihin SM-sarjassa sekä Suomen MM-rallissa.
- Kauden jälkeen on aika pysähtyä hetkeksi ja katsoa taaksepäin. Nyt täytyy kerrata, missä asioissa tänä vuonna onnistuimme ja mitä olisi syytä tehdä jatkossa paremmin. Tulevan kauden suunnittelu on jo aloitettu. Kauden 2009 ideoista kerron lisää vielä syksy edetessä, Tapio Suominen päättää.

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 122 pistettä Alavuden UA (Rally2)
2. Jari Huttunen / Antti Haapala 120 pistettä KiuUA (R5)
3. Lauri Joona / Tuukka Shemeikka 119 pistettä SAU (Rally2)
4. Juha Salo / Kristian Temonen 119 pistettä Karkkilan UA (Rally2)
5. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 51 pistettä LMM (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa