Facebook Twitter Email Pinterest

Heikki Westerlund

30.11.2008 /

Allekirjoittaneen tie vie maanantaina 1. päivä joulukuuta kohti Walesia. Sain merkkipäivänäni ystäviltäni ja yhteistyökumppaneiltani lahjan, joka melkein vei jalat alta. Mäkelän Kaken johdolla he ovat selkäni takana ja minulta täysin salassa puuhanneet tätä reissua jo pitkään. Asia julkistettiin minulle lauantaina 15.11. Osallistun siis kilpailijana tämän kauden päättävään Walesin MM-ralliin. Ajamme omalla tutulla Mitsun Evo ysillä isossa N-ryhmässä.

Kilpailijanumeromme on 66. Teemme 1-ohjaajan vaihdoksen Luostarisen Tommin tilalle, joka nyt on listoilla "lainakuskina" ilmoitettuna tuolla numerolla. Kartturin nimi on S. Suhonen. Tämän salanimen takaa löytyy oma karttturini Sirpoman Arto. Eiväthän he voineet minua omalla nimelläni ilmoittaa, koska näin tämä yllätys olisi paljastunut. Aikasmoista puuhastelua ovat asian parissa Kake ja kumppanit joutuneet tekemään!

Toisena kilpailijaparina samassa tiimissä mukaan lähtevät Ari Laivola ja hänen kartturinsa Kari Mustalahti.

Huoltorekka kilpureineen sekä nuottiautot lähtivät matkaan jo perjantaina. Heidän reittinsä kohti Walesia kulkee Saksan ja Hollannin kautta. Saamme nuottiautot allemme maanantaiaamuna Lontoon kentältä, jossa huollon kaverit ovat autoineen meitä vastassa. Siitä ajelemme Cardiffin kisatoimiston kautta Swanseaan, jossa sijaitsevat huoltoparkki ja hotellimme. Reittiin ennakkotutustuminen tapahtuu tiistaina ja keskiviikkona. Testi-ek ajetaan torstaina ja torstaina illalla on myös "ceremomial start" Cardiffissa. Itse kisa pärähtää käyntiin perjantaina aamulla. Ralli kestää 3 päivää.

Vielä iso kiitos kaikille asianosaisille jotka ovat olleet tässä projektissa mukana. Pyrimme Arton eli "S. Suhosen" kanssa nauttimaan kisasta täysin rinnoin. Palaan asiaan tämän sumujen saaren keikan jälkeen!

Ystävällisin terveisin,
Hessu Westerlund
GSM 0400 485 041

Pisteet top 5

1. Emil Lindholm / Reeta Hämäläinen 119 pistettä NHD (R5)
2. Mikko Heikkilä / Topi Luhtinen 106 pistettä MäntsMK (R5)
3. Teemu Asunmaa / Marko Salminen 104 pistettä Alavuden UA (R5)
4. Juha Salo / Mikko Markkula 76 pistettä Karkkilan UA (R5)
5. Riku Tahko / Markus Soininen 53 pistettä PoSUA (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2021

1) 15.-16.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 5.-6.3. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
3) 28.-29.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Lieto
4) 18.-19.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 13.-14.8. Top Building Ralli, Lahti
6) 25.-26.9. SM KokUA 60-v Juhlaralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa