Facebook Twitter Email Pinterest

Heikki Westerlund

30.11.2008 / Heikki Westerlund

Allekirjoittaneen tie vie maanantaina 1. päivä joulukuuta kohti Walesia. Sain merkkipäivänäni ystäviltäni ja yhteistyökumppaneiltani lahjan, joka melkein vei jalat alta. Mäkelän Kaken johdolla he ovat selkäni takana ja minulta täysin salassa puuhanneet tätä reissua jo pitkään. Asia julkistettiin minulle lauantaina 15.11. Osallistun siis kilpailijana tämän kauden päättävään Walesin MM-ralliin. Ajamme omalla tutulla Mitsun Evo ysillä isossa N-ryhmässä.

Kilpailijanumeromme on 66. Teemme 1-ohjaajan vaihdoksen Luostarisen Tommin tilalle, joka nyt on listoilla "lainakuskina" ilmoitettuna tuolla numerolla. Kartturin nimi on S. Suhonen. Tämän salanimen takaa löytyy oma karttturini Sirpoman Arto. Eiväthän he voineet minua omalla nimelläni ilmoittaa, koska näin tämä yllätys olisi paljastunut. Aikasmoista puuhastelua ovat asian parissa Kake ja kumppanit joutuneet tekemään!

Toisena kilpailijaparina samassa tiimissä mukaan lähtevät Ari Laivola ja hänen kartturinsa Kari Mustalahti.

Huoltorekka kilpureineen sekä nuottiautot lähtivät matkaan jo perjantaina. Heidän reittinsä kohti Walesia kulkee Saksan ja Hollannin kautta. Saamme nuottiautot allemme maanantaiaamuna Lontoon kentältä, jossa huollon kaverit ovat autoineen meitä vastassa. Siitä ajelemme Cardiffin kisatoimiston kautta Swanseaan, jossa sijaitsevat huoltoparkki ja hotellimme. Reittiin ennakkotutustuminen tapahtuu tiistaina ja keskiviikkona. Testi-ek ajetaan torstaina ja torstaina illalla on myös "ceremomial start" Cardiffissa. Itse kisa pärähtää käyntiin perjantaina aamulla. Ralli kestää 3 päivää.

Vielä iso kiitos kaikille asianosaisille jotka ovat olleet tässä projektissa mukana. Pyrimme Arton eli "S. Suhosen" kanssa nauttimaan kisasta täysin rinnoin. Palaan asiaan tämän sumujen saaren keikan jälkeen!

Ystävällisin terveisin,
Hessu Westerlund
GSM 0400 485 041

Pisteet top 5

1. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 122 pistettä Alavuden UA (Rally2)
2. Jari Huttunen / Antti Haapala 120 pistettä KiuUA (R5)
3. Lauri Joona / Tuukka Shemeikka 119 pistettä SAU (Rally2)
4. Juha Salo / Kristian Temonen 119 pistettä Karkkilan UA (Rally2)
5. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 51 pistettä LMM (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2024

1) 12.-13.1. SM Auto Sorsa Riihimäki-Ralli, Riihimäki
2) 1.-3.2. 59. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
3) 8.-9.3. SM Tuuri Ralli, Alavus
4) 24.-25.5. SM Mad-Croc Länsirannikon Ralli, Turku
5) 14.-15.6. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
6) 23.-24.8. SM Ralli Lahti, Lahti
7) 4.-5.10. SM Ralli Kitee, Kitee

SM-sarja sosiaalisessa mediassa