Facebook Twitter Email Pinterest

Ralli raikaa useissa eri medioissa

06.03.2009 / Ralli raikaa useissa eri medioissa

Ralli SM -sarjan kauden kolmannen osakilpailun, Abloy SM Itärallin, tunnelmasta pääsee nauttimaan, vaikka ei paikanpäällä olisikaan. Kisatunnelmaan voi virittäytyä seuraamalla eri medioita, joista saa tiedon uusimmista tuloksista ja tuoreimmista kisauutisista. Abloy SM Itärallia seurataan muun muassa Ralli SM -nettisivuilla, ralliradiossa, MTV3:lla ja Mobiilirallipalvelussa.

Tawast, kuva: Plopcrew Productions.Joensuussa lauantaina 7.3.2009 ajettavaa Abloy SM Itärallia seurataan mielenkiinnolla useissa eri medioissa viikonlopun aikana. Moottoriurheilun ystävät voivat nauttia ralliuutisista esimerkiksi kuuntelemalla Radiorexin ralliradiota, joka on äänessä lauantaina taajuudella 92,8. Ralliradio kuuluu myös Iskelmärexin Internet-sivuilla, osoitteessa www.iskelmarex.fi. Ralliradio on taajuuksilla aamuyhdeksästä iltakuuteen Seppo Mustosen ja Liina Matveisen johdolla.

- Me seuraamme rallin etenemistä koko kilpailun ajan ja haastattelemme niin kilpailijoita, kisajärjestäjiä kuin rallin ystäviä. Rallia seurataan kisakeskuksesta ja raviradalta käsin, kertoo Iskelmärexin päätoimittaja Seppo Mustonen.

- Ralliradio on viimeksi ollut näin tiiviisti mukana SM-rallissa noin 20 vuotta sitten. Nyt ralliradio on kuitenkin takaisin toiminnassa, eikä vähiten kilpailunjärjestäjän ansiosta, Mustonen kiittelee.

Tulospalvelu ja kisakoosteita

Kauden 2009 aikana käyttöön otettu tulospalvelu, Mobiilirallipalvelu, on jälleen rallikansan käytettävissä Abloy SM Itärallin aikana. Suosiota saavuttanut tulospalvelu tarjoaa lähes reaaliaikaiset tulokset jokaisen erikoiskokeen jälkeen.

Mobiilirallipalvelu tilattavissa numerosta 16210.Mobiilirallipalvelun saa käyttöön lähettämällä sanan RALLI numeroon 16210. Palvelun hinta on 5,00 e (alv 22%) ja se veloitetaan puhelinlaskustasi (hinta per tilaus). Vastaanotetut viestit ovat maksuttomia. Palvelu toimii seuraavilla operaattoreilla: Sonera, Elisa, DNA, Saunalahti, Tele Finland, Armas, Kolumbus, ja Zeroforty.

Talvikauden päättävän Joensuun osakilpailun tuloksia voi lisäksi seurata Ralli SM -sarjan nettisivuilta osoitteesta www.autourheilu.fi/rallism/tulossivu. Lisäksi MTV3 välittää Abloy SM Itärallin kisakoosteen sunnuntaina 15.3. klo 16.15.

Lisätietoja:
AKK Sports Oy, sarjatiedottaja Hennariikka Andersson, puh. 040 845 8066, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi.

Pisteet top 5

1. Lauri Joona / Tuukka Shemeikka 103 pistettä SAU (Rally2)
2. Jari Huttunen / Antti Haapala 100 pistettä KiuUA (R5)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 97 pistettä Alavuden UA (Rally2)
4. Juha Salo / Kristian Temonen 85 pistettä Karkkilan UA (Rally2)
5. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 40 pistettä LMM (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2023

1) 12.-14.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 3.-4.2. IsoValkeinen SM-Ralli Kuopio
3) 3.-4.3. SM Jyväskylän Talviralli, Jyväskylä
4) 19.-20.5. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 16.-17.6. SM Itäralli, Joensuu
6) 11.-12.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 29.-30.9. SM Kokkola Ralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa