Facebook Twitter Email Pinterest

Teemu Arminen

02.06.2009 / Teemu Arminen

Rallikuljettaja Teemu Armiselle tämä rallikausi merkitsee kiireisiä aikoja, kun riihimäkeläisen ohjelmassa ovat sekä SM-sarjan rallit että Italiassa ajettavat Subaru Impreza Cupin kilpailut.

Seuraava kilpailu Armisen ja kartanlukija Seppo Varmavuon kalenterissa on Valkeakosken SM-osakilpailu, joka ajetaan 5.-6. kesäkuuta.

- SM Waltikka-Rallista lähdetään hakemaan mahdollisimman hyvää sijoitusta ja isoa pistepottia. Sen jälkeen kilpailen juhannuksen aikaan taas Italiassa, Arminen toteaa.

Heinäkuun alussa nämä kaksi rallisarjaa menevät harmillisesti päällekkäin. Arminen on yhdessä tiiminsä, Tommi Mäkinen Racingin ja italialaisen Motoring Clubin kanssa sopinut, että hän kilpailee silloin heinäkuun toisena viikonloppuna Italiassa.

- Asetimme Italian Subaru Cupissa pärjäämisen ykkössijalle. Päätöstä tuki myös se, että SM-sarjassa alkukaudella kärsimme kaksi keskeytystä, Arminen kertasi.

- Suomessa oleva auto olisi vuokralla kauden viidenteen SM-osakilpailuun, joka koittaa Kouvolassa 11. heinäkuuta. Samoin päätimme tarjota kilpurimme vuokralle myös Suomen MM-osakilpailuun, Neste Oil Ralliin.

- Niiden kahden kilpailun vuokratuloilla voisimme kattaa kilpailubudjetissamme olevaa vajausta. Meidän muutama yhteistyökumppani on ollut pakotettu vähentämään urheilun sponsorointia. Taloudelliset ajat ovat nyt kaikilla haastavat, Arminen tiedostaa.

Pisteet top 5

1. Lauri Joona / Tuukka Shemeikka 103 pistettä SAU (Rally2)
2. Jari Huttunen / Antti Haapala 100 pistettä KiuUA (R5)
3. Teemu Asunmaa / Ville Mannisenmäki 97 pistettä Alavuden UA (Rally2)
4. Juha Salo / Kristian Temonen 85 pistettä Karkkilan UA (Rally2)
5. Roope Korhonen / Anssi Viinikka 40 pistettä LMM (R5)

< Katso kaikki >

Kalenteri 2023

1) 12.-14.1. Arctic Lapland Rally, Rovaniemi
2) 3.-4.2. IsoValkeinen SM-Ralli Kuopio
3) 3.-4.3. SM Jyväskylän Talviralli, Jyväskylä
4) 19.-20.5. SM Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki
5) 16.-17.6. SM Itäralli, Joensuu
6) 11.-12.8. Future SM-ralli, Lahti
7) 29.-30.9. SM Kokkola Ralli, Kokkola

SM-sarja sosiaalisessa mediassa